Prajitura alba sau Alba ca zapada

de aziz in Prajituri, 4 Apr 2011 | 40905 vizualizari

COMENTARII (87)

aziz 1

05.04.2011, 08:00

lau

aziz 1

05.04.2011, 08:00

pusik a ta e mult mai aspectuoasa

aziz 1

05.04.2011, 08:01

criss mi-esti draga fata

aziz 1

05.04.2011, 08:02

dia

aziz 1

05.04.2011, 08:02

lacra

aziz 1

05.04.2011, 08:02

luk

aziz 1

05.04.2011, 08:05

kamy e bine ca nu ti s-a aplecat si apropo cica sint trei variante cu vanilie ,cu lamaie si caramel si atunci ma intreb singura cu ciocolata ce-o avea?si-i zicem,, Alba ca Zapada,, din familia Obama

RuxyRux 1

05.04.2011, 08:11

Ce tare esti Aziz....inca un mandat oricum arata minunat in orice varianta dar o prefer pe a taaaaa

aziz 1

05.04.2011, 08:24

stiam eu ca o sa va placa si chiar ma asteptam ca tu sa fii prima

RuxyRux 1

05.04.2011, 08:25

May eu vad ca-s ultima din coada dar tot primaaa...cine ajunge ultimul scapa turma

aziz 1

05.04.2011, 08:34

Criss 1

05.04.2011, 09:58

Arata foarte bine.

aziz 1

05.04.2011, 10:14

criss multumesc de apreciere

dentistutza 1

05.04.2011, 10:58

cred ca este delicioasa dar pedeapsa de a-o privi treeeeiiii zile e prea severa!!!! poate doar daca plecam in week end de acasa si o lasam singura....bravo, ca de obicei!!!

pufy80 1

05.04.2011, 11:26

Stimata Doamna, cum puteti face asa ceva si pe deasupra le sfatuiti si pe fete la fel, crema cu lapte lasata afara 3 zile?????!!!!! Va rog, nu mai postati tampenii, pastrati-le pt dvs stimate doamne sau macar documentati-va putin inainte de a face un talmes balmes pe care mai apoi il afisati cu mandrie pe site. Toate cele bune!

aziz 1

05.04.2011, 11:35

pt ca la mine era frig,,stimate doamne,,si nu avea cum sa se strice dar cind cineva are cit de cit habar i-si da seama si singur daca poate fi lasata sau nu afara,multumesc din tot sufletul ca m-ati tras de atentie

gaby_duceag 1

05.04.2011, 11:46

Pufy80, orice critica constructiva e binevenita oricand pe site insa, formulata cu bun simt , fara cuvinte gen "tampenii"sau "talmes balmes", va fi receptionata ca atare.
Daca veti continua pe acest ton,..eu cred ca veti suporta consecintele.
Si dumneavoastra, cele bune!

lia maria 1

05.04.2011, 12:28

aziz 1

05.04.2011, 12:31

lia

aziz 1

05.04.2011, 12:31

gaby

Dya Daniela Andrei 1

05.04.2011, 13:27

delicioasa!

aziz 1

05.04.2011, 13:28

dya

deyutzky 1

05.04.2011, 15:46

buna buna bunaa

dentistutza 1

05.04.2011, 16:33

azizule draga ( scuza-ma dar nu ti-am retinut numele) nu lua in serios toate istericele care se cred miezul din ...coaja! Toate avem creier si il folosim, slava cerului nu ne-am omorat familiile cu mancare alterata....Asa ca, inca odata mersi pentru retetele tale bune

aziz 1

05.04.2011, 17:45

dentistutza multumesc de incredere ,adevarat a fost vina mea dar cred ca totusi putea sa o spuna altfel,nu conteaza apropo eu mi-s mona

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nectarine