Pizza cu de toate

de ryta in Pizza, 17 Sep 2013 | 3814 vizualizari

COMENTARII (6)

Lia_ 1

17.09.2013, 23:20

200 ml apa la 500g faina, nu stiu cum poti sa framanti ... nu e cam putina apa? ... spun ca am incercat si eu 400 faina/220 ml apa si era atat de tare ca n-am putut sa framant

arata f bine

ryta 1

18.09.2013, 07:31

nu pe langa apa este si 100 ml bere;
aluatul nu este tare se vede si in foto

MotanLaOale 1

18.09.2013, 08:47

Rocsi 1

18.09.2013, 11:22

Ubulika 1

20.09.2013, 08:16

babi5 1

15.12.2014, 15:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu porumb si mezeluri