Pizza cu bunatati de la Sergiana Poiana marului

de Constelatialeu in Pizza, 25 Noi 2015 | 4240 vizualizari

COMENTARII (20)

Rocsi 1

25.11.2015, 20:04

Am venit la pizza!

Adele 1

25.11.2015, 20:14

Sergiana asta e cam dotata )

Constelatialeu 1

25.11.2015, 20:17

Adelaide, are di tati, buni rau.....mai ales alea de porcu mistretu...

mihaelar63 1

25.11.2015, 20:19

Si noi avem carnat de la Poiana Marului Buna de tot !!!

CameliaR 1

25.11.2015, 20:30

Si eu am venit la pizza!

Merisor 1

25.11.2015, 20:34

Yummy, de cand n-am mai facut o pizza! As sevi de la tine ca tie nu-ti place ) ;-bd

Constelatialeu 1

25.11.2015, 20:36

Merisor, trateaza cu Vali, ca poate-ti da...

MotanLaOale 1

25.11.2015, 21:01

buna buna

reisnaor_2006 1

25.11.2015, 21:06

eu am ceafa,dai pizza?)))

Constelatialeu 1

25.11.2015, 21:18

O dau toata....

Bunica 1

25.11.2015, 21:24

Bune mezeluri are Sergiana!

diaconta 1

25.11.2015, 21:28

Ce bunatati ai tu aici

Gicuta 1

25.11.2015, 21:40

Aletta 1

25.11.2015, 21:40

-Licurici- 1

25.11.2015, 22:06

Foarte bună!

RuxyRux 1

25.11.2015, 22:21

Vai cum arata Cleme Vai!

Irina 1

25.11.2015, 22:29

Si noua ne plac produsele de la Sergiana. Da' de ce n-ai ornat cu o coasta?

miki_a 1

25.11.2015, 23:31

Bravo! Imi place!

Gherca Daniela 1

26.11.2015, 10:32

tare buna!

Micutza Luana 1

27.11.2015, 15:22

te sustin intru totu eu numa de la Sergiana cumpar , cu siguranta e delicioasa pizza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf