Piure de cartofi in doua culori

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 17797 vizualizari

COMENTARII (41)

Sylvia 1

22.04.2014, 18:46

acu' sincera sa fiu poza putea sa fie si mai buna )

Bunica 1

22.04.2014, 18:49

Frumos si gustos! Multumesc Sylvia ca ne impartasesti din experienta ta de chef!

Alexandra Burz 1

22.04.2014, 18:51

Ce onoare sa ne incanti cu preparatele tale

Merisor 1

22.04.2014, 18:54

Wow, ce fain!

cristeena20 1

22.04.2014, 18:57

ce de efect este!!!!foarte frumos!!

Sylvia 1

22.04.2014, 19:00

este simplu si frumos

Lia_ 1

22.04.2014, 19:01

si daca n-ar fi bune, tot as face macar pentru aspectul uluitor de culoari complementare. la o masa festiva, iti dai seama ca-i voi face praf pe musafiri? )) numai ca sunt greu de gasit morcovii astia la noi

Sylvia 1

22.04.2014, 19:01

in ultima poza apare impreuan cu un pui caramelizat la cuptor care a fost impanat cu unt si verdeturi sub piele e o reteta bestiala dar aia e alta poveste

Pushaa 1

22.04.2014, 19:07

simonacallas 1

22.04.2014, 19:08

Constelatialeu 1

22.04.2014, 19:11

Iote si flacaruia violenta unde s-a mutat....

mihaelar63 1

22.04.2014, 19:15

Deosebit efect Intr-un an am avut semanat si eu morcovi violet. Am gasit seminte unguresti . Doar ca gustul m-a dezamagit , nu erau asa dulci

Sylvia 1

22.04.2014, 19:16

Cleme ) fara violenta ! fara violenta

Sylvia 1

22.04.2014, 19:17

Mihaela sa stii ca eu am lucrat in diverse forme cartofii violet si ai dreptate nu sunt cei mai gustosi din lume dar dac sunt asezonati bine is combinati dau rezultate frumoase, eu ma mai facut cipsuri din iei pt decor, supe, i-am folosit pe post de liant in a etaje legume, o multime de faze

MotanLaOale 1

22.04.2014, 19:30

frumos

Satisfyyourcravings 1

22.04.2014, 19:33

Am incercat si eu cartofi mov, dar mi se pare ca gustul nu e acelasi precum al celor obisnuiti. Prezentarea e de exceptie!

simona72 1

22.04.2014, 19:34

Nu am vazut, nu am mancat, nu am auzit vreodata arata minunat!

Ligia Bxl 1

22.04.2014, 19:58

o vaiii am crezut ca sunt mufins frumoasa culoare,nu am incercat cartofii violet

Panacris 1

22.04.2014, 20:06

tanyapatap 1

22.04.2014, 20:07

Panacris 1

22.04.2014, 20:10

Pot să-ți dau un pont, cel mai bun piure se obține din cartofii copți în coajă, la cuptor sau jar, restul procedeului e la felÎntradevăr se pierde mai mult timp și energie, dar rezultatul e excepțional Cartofi mov,am văzut la supermarket-uri, dar sincer nu am avut curiozitatea de a proba Acum nu o să mai ratez ocazia Mulțumim pentru tips-urile tale

Bya Ralu 1

22.04.2014, 20:18

excelent

Mitinita 1

22.04.2014, 21:13

chipsurile din cartofi mov sunt preferatele mele,chit ca n-am mai mancat de multi ani,deci cam imi inchipui ce gust are pireul

Rocsi 1

22.04.2014, 21:35

Ce aspectos..

Dea_Dea 1

22.04.2014, 23:17

Minunat!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu tulpina de telina