Piure cu Ceva fin cu verdeata si cabanos

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 14 Sep 2013 | 4578 vizualizari

COMENTARII (21)

Micutza Luana 1

14.09.2013, 20:04

rapid si ff bun

portiadelumina 1

14.09.2013, 20:06

Gustos şi frumos, că n-ai răbdat şi te-ai jucat cu aranjamentul.
Bun, acum că m-ai stârnit, pun mâine o reţetă cu carne, că gemul de azi nu ţine de foame mult.

Angelina_Elena 1

14.09.2013, 20:13

Asta a fost si pranzul nostru de astazi!

Lia_ 1

14.09.2013, 20:20

Eee ... bravo Cleme! Clasic si bun

MotanLaOale 1

14.09.2013, 20:27

tammar 1

14.09.2013, 20:29

bunnn

Lavinia 1

14.09.2013, 20:29

Ce bun

Rocsi 1

14.09.2013, 20:39

roxana_simona 1

14.09.2013, 20:48

Bya Ralu 1

14.09.2013, 20:54

bun

Valclaudia 1

14.09.2013, 21:02

Bunica 1

14.09.2013, 21:05

Cabanosii au facut hora bucurie!))

adry88 1

14.09.2013, 21:28

bun bun

Cris2711 1

14.09.2013, 21:43

zici ca esti tu cu cracii in sus ca in poza aia,sti tu)

Corinuta 1

14.09.2013, 21:44

Ia uite ce artista zace-n Cleme si io nu stiam

Lia_ 1

14.09.2013, 21:56

Buni

Constelatialeu 1

14.09.2013, 22:38

Crisulino,dar eu n-am 4 craci,am doar 2...

Constelatialeu 1

14.09.2013, 22:39

Buni, habar nu aveau ce-i asteapta...

Miha 1

14.09.2013, 23:37

ete si la Cleme ce monumente a facut...

alilianaa 1

15.09.2013, 07:44

buni, buni palmierii tai

diaconta 1

16.09.2013, 15:53

Cam asa,mi-e cam foame cand am ajuns si eu la reteta ta dar cred ca-i mancata demult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui pane umplut cu cascaval