Piftie de curcan

de Ina in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2010 | 17214 vizualizari

COMENTARII (71)

Ina 1

01.07.2010, 21:13

la ingrediente nu e vorba de aripile mele, ci de ale curcanului

Rocsi 1

01.07.2010, 21:29

hmmm...si ai papt fara noi?oricum sunt foarte bune

Ina 1

01.07.2010, 21:30

am zis sa fac cat mai este racoare.... si chiar am papat-o rapid . A fost gustoasa si usoara, deloc grasa

Miha 1

01.07.2010, 21:36

Ina 1

01.07.2010, 21:42

miha

ana 1

01.07.2010, 22:10

Ina ma omori cu asta ,imi place foarte mult

silvi0ara 1

01.07.2010, 22:59

Nu mai trec pe aici asa de taziu ca ma apuca foamea.Deja am idei pentru ce gatesc sambata.

jolygina 1

01.07.2010, 23:12

preferata mea

Laly 1

02.07.2010, 00:43

Ina draga daca erau aripile tale cu ce ne mai scriai acum?

gaby_duceag 1

02.07.2010, 07:13

buna dimineata! trezirea! am facut cafelutza! piftie papam la pranz, fac eu mamaligutza, fug sa caut mic dejun

Ina 1

02.07.2010, 07:48

Ana, nu te omor, ca e comestibila, bre. Am mancat si eu, jur!

Ina 1

02.07.2010, 07:49

Silvi0ara, sambata vin la tine, ca eu nu mai am

Ina 1

02.07.2010, 07:50

Jolygina, eu nu prea ma omor cu piftia, dar daca e de pasare, pap multa

Ina 1

02.07.2010, 07:50

LALY, gaseam eu...

Ina 1

02.07.2010, 07:51

Gabytzo, mamaliga pentru piftie? 'Neatza buna!!

gaby_duceag 1

02.07.2010, 08:05

???ce??tu piftia n-o mananci cu mamaliga????eu altfel nu ti-o mananc decat cu mamaliga fierbinte . suna ciudat? )))

Ina 1

02.07.2010, 08:08

Tu vorbesti serios, mah?

Ina 1

02.07.2010, 08:09

Am mai vazut pe cineva ca o mananca doar cu o lamaie stoarsa deasupra, dar cand am incercat, am aruncat si piftia

Julie 1

02.07.2010, 08:09

Mi-ai facut o pofta...
Eu vreau fara mamaliga

gaby_duceag 1

02.07.2010, 08:10

bai, ce-aveti cu mamaliga mea? )) da, ina, vb foarte serios. mai ales iarna, cea de porc afumat.mmmmmm

Ina 1

02.07.2010, 08:19

Gaby, n-am decat sa te cred...dar ma gandesc ca-n stomac ajunge ciorba de curcan, ca se topeste piftia de la mamaliga

mihaelar63 1

02.07.2010, 08:20

pe mine m-ar interesa cat a avut piciorusul de porc? daca aripile erau de 1.3 kg .
eu servesc piftia asezonata cu otet, piper si ceapa rosie . gaby cum e piftia de porc afumat ?

Ina 1

02.07.2010, 08:21

Julie, cum sa nu?

Ina 1

02.07.2010, 08:22

Mihaela, doua aripi au avut 1,3 kg ( erau in vid, cu eticheta de cantar ) Piciorusul cam 0,5 , cred.... Piftia din carne afumata este dementiala!!!! Si eu fac iarna!!!!!

gaby_duceag 1

02.07.2010, 08:22

)))ina)neah! nu-i adevarat)).bai, pe bune; de sarbatori facem si mancam NEAPARAT cumamaliga. nu se atinge nimeni de ea, fara.moldoveni ciudati))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de usturoi