Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 3 Mai 2010 | 3943 vizualizari

COMENTARII (15)

nadina73 1

03.05.2010, 09:04

medioto ce ai fact aici,vai arata grozav de bine,inca nu ai furcu dar le pun um apar super nota maxima

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 10:27

Multumesc de comentariu Nadina!....pup!

nadina73 1

03.05.2010, 11:19

gata am pus furuclitele

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 11:59

multam ,nadina...................

ela 1

03.05.2010, 12:23

nadina sper ca mi-ai lasat si mie o furculita sa mananc,ca doar e ora pranzului

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 12:45

lasa ela ca iti dau eu una

nadina73 1

03.05.2010, 14:12

ela ti-am last 2 dute dupa ele

ela 1

03.05.2010, 14:20

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 16:15

deci ,una de la mine si 2 de la nadina..............ei , ce zici ela?

ela 1

03.05.2010, 16:23

eu spun ca ma las de mancat ca daca bag in mine cu atatea furculite curand nu mai intru pe usa

Ina 1

03.05.2010, 16:38

alea sunt etnobotanice?
medioto, arata super pieptul ala Nota maxima

Bunica 1

03.05.2010, 22:45

Bun, bun e bun si pentru dieta mea. Mai faci pregatiri bune la dieta ?

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:29

ela pai sa faci foamea cu atatea bunatati pe aici?.....nu se poate............

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:29

Multumesc,Ina!

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:30

Vezi cum ma gandesc eu la tine Bunica?....................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu cartofi umpluti