Picioare de pasare Phoenix

de Ina in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2015 | 15674 vizualizari

COMENTARII (41)

Ina 1

07.03.2015, 18:06

Gata )))

Cris2711 1

07.03.2015, 18:07

azi nu m-am prins ca mi-s obosita)eheeeeeyyyyyy

Ina 1

07.03.2015, 18:08

)) De cca o luna ma bate Costel la cap sa-i fac reteta )

Ina 1

07.03.2015, 18:09

Tare buna, dar eu am obosit mancand )))

Mutulica 1

07.03.2015, 18:11

Este o mancare de regim.Mananci si slabesti.Iti ia mult timp pana o dai gata dar iti ia si mai mult timp sa te scobesti intre dinti.Probabil din cauza asta o considera chinezii o delicatesa.Nu oricine are mult timp la dispozitie ca sa se scobeasca intre dinti.

Cris2711 1

07.03.2015, 18:16

Mutulica)

Cris2711 1

07.03.2015, 18:16

Ina si io sunt KO)

Bunica 1

07.03.2015, 18:23

Ai avut gheare ,nu glumă!))Am și eu în congelator vreo 20))

Ina 1

07.03.2015, 18:25

Buni, daca vedeam reteta asta mai devreme, nu mai puneam la piftie 24 de gheare ))

Bunica 1

07.03.2015, 18:25

În loc să-i faci băiatului o friptură neaoșă,l-ai pus să roadă la oase

Ina 1

07.03.2015, 18:26

Pai el imi tot reprosa ca nu-i fac "takimuri" )) Am amanat cat am putut

Adele 1

07.03.2015, 18:35

Panacris 1

07.03.2015, 18:46

Ești de groază Asta sigur va fi rețeta anului 2015

Ina 1

07.03.2015, 18:53

Adele

Ina 1

07.03.2015, 18:54

Cristina, dar sa-mi dea premiul de acum, sa fiu sigura )))

Ina 1

07.03.2015, 18:54

Macar premiu pentru unicitatea retetei, ca nimeni n-a pus gheare de pasare pe bucataras )))))

Gherca Daniela 1

07.03.2015, 18:57

MotanLaOale 1

07.03.2015, 19:04

simona72 1

07.03.2015, 19:17

Am vazut si eu la tv...ma bucur cand cineva vine cu ceva mai neobisnuit!

Corinuta 1

07.03.2015, 19:21

Bravo tie Inuc, foarte bine ca le gatesti, mai ales ca sunt de la pui de casa crescuti de tine! Tin minte ca pe vremuri se mancau ghearele, chiar si capul de la pasari, nimic nu se arunca, mai ales ca nu mancam des pui.

Ina 1

07.03.2015, 19:21

numai eu puteam sa fac d'astea, Simona )))

Ina 1

07.03.2015, 19:22

Daniela

Ina 1

07.03.2015, 19:22

Motanel

Ina 1

07.03.2015, 19:24

Corina, eu mereu am gatit ghearele si capul. Capul ii place lui Costel ; Ii mananca creierul ))

Bya Ralu 1

07.03.2015, 19:47

vin la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu cartofi - la cuptor