Pere în sos de caramel

de portiadelumina in Dulciuri, 10 Sep 2013 | 8515 vizualizari

COMENTARII (132)

DIANA B 1

10.09.2013, 14:10

Ce bune tre' sa fie Padre ... bv , bv

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:14

Diana, n-a mai rămas nimic, nici măcar caramelul acela lipicios şi dulce, tot s-a dus.

laura_n 1

10.09.2013, 14:14

sunteti adorabil ) introducerea m-a amuzat din plin )
cat despre desert...marturisesc ca arata tare bine si este o combinatie reusita! si asta o spun desi nu imi este usor perele au fost un fel de ciocolata din cauza sarcinii
asa ca bravoo!

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:16

Laura, măcar la vorbe să fiu mai priceput dacă la reţete nu Să ştii că au fost tare gustoase, mai mult decât se vede în poze. Eu m-am grăbit cu pozele că abia aşteptam să le mănânc) Mulţumesc!

Ela68 1

10.09.2013, 14:16

asa da ! Nu prea mi-a facut cu ochiul acest desert vazandu-l pe alte site-uri, insa acum mi se pare foarte interesant si-l voi trece la favorite !

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:18

Ela, mulţumesc frumos! Ştii că eu sunt nebucătar, dar dacă fac ceva, fac cu drag.

DIANA B 1

10.09.2013, 14:21

Pfoaaaaaaaaaaaaaaai , la cat mi-ar placea , pe atat mi-e de interzis tot ce-i caramel

simona72 1

10.09.2013, 14:21

EEE uite ca a venit si reteta...minunata!! Eu as fierbe perele in vin cu zahar si scortisoara... supr faina reteta padre!!!

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:25

Cred, Diana, de aceea eu, cât pot, nu ratez. Caramelul şi grazura de la amandine sunt un deliciu (pentru mine).

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:26

Simona, există şi această variantă, dar s-ar pierde culoarea perelor. Dar există reţete şi pentru ce spui tu, mai ales pentru blaturi, când parele se folosesc în umplerea anumitor blaturi. Mulţumesc!

xana 1

10.09.2013, 14:27

karla 1

10.09.2013, 14:30

Lau 1

10.09.2013, 14:30

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:31

Mulţumesc, Alexandra!

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:32

Karla, mulţumesc de trecerea prin pagina mea şi de apreciere!

simona72 1

10.09.2013, 14:32

Padre, sincer nu am crezut ca ai asa cunostinte...bravo!!

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:32

Lau, mulţam fain!

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:37

Simona, cunoştinţe am, cu practica stau mai rău, nu mă lasă vorbitul Încă odată, mulţumesc!

Sim0na 1

10.09.2013, 14:38

Pai bine mai draga Padre.. pana mai ieri te dadeai nebucatar, si acu` vi cu bunaciunea asta?! M-ai declasat clar.. eu raman tot la limonada.. Nu cumva vrei sa te razbuni pe mine ptr ca nu te-am trecut pe lista ptr vischi?! P Da` ptr tine am altceva pregatit.. un vin bun facut in casa (cand s-o face!)
Felicitari ptr reteta! Cred ca Liliana a fost tare incantata.. si nu doar sa curete bucataria dupa tine

MotanLaOale 1

10.09.2013, 14:41

bune bune

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:42

Simona)) trebuie să-ţi spun că în urma mea nu curăţă nimeni, când preparatul e deja pe foc, toate-s curăţate şi puse la locul lor. Şi apoi tu zici de vinul ăla, dar mai tare mi-e gândul la oaia aia, că e timpul pastramei.

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:42

Simo, mulţumesc frumos! Că am dat enter până să termin mesajul

Miha 1

10.09.2013, 14:43

iete cine stie sa faca bunaciuni si se ascunde...

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:44

Vladimir, chiar bune au fost, că s-or dus deja. Mulţumesc!

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:45

Miha, am fost forţat, ameninţat chiar că o să fiu dat afară de pe site dacă nu gătesc ) Mulţumesc!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frozen banana