Patratele cu brinza si crema de lamiie

de janet in Prajituri, 26 Mar 2010 | 7222 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

26.03.2010, 11:03

ce bunatate si cu crema de lamaie

madi_marin 1

26.03.2010, 12:21

arata foarte bine....dar spune-mi , te rog, cum ai preparat crema de lamaie....

janet 1

26.03.2010, 12:52

Sa stiti ca este grozava! Astazi o sa postez si crema de lamiie.

Bucataras Medi 1

26.03.2010, 14:33

Foarte bine arata..................

mariac 1

26.03.2010, 15:10

foarte bine arata

janet 1

26.03.2010, 15:39

si este si foarte bun ! tot cu crema de lamiie am glasat si un chec , pe care l-am transformat intr-o prajitura festiva!

Oana 1

26.03.2010, 15:48

Janet, arata foarte bine! Cata faina se pune la aluat? aproximativ...

janet 1

26.03.2010, 16:41

Oana ,eu nu am cintarit-o ,dar cam 600 de gr.Sa nu fie un aluat prea virtos ,sa fie usor de modelat!

janet 1

26.03.2010, 16:45

Iar brinza....amestecata doar cu zaharul,fara oua! Cind o sa mai fac ,cred ca am sa pun si citeva stafide,sa vad cu iese,mai stii poate acum de Paste ,inloc de pasca!

Teo 1

26.03.2010, 22:28

grozava idee, Janet!

Oana 1

27.03.2010, 00:51

Janet, imi face cu ochiul , dar aluatul eu il bag la masina de paine

janet 1

27.03.2010, 12:29

Dupa ce il faci patratele ,sau nu?Eu nu stiu care-i treaba cu masina asta de piine ,ca nu am !Nu stiu ce sa spun!

janet 1

27.03.2010, 12:31

Teo,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura turnata cu branza de vaci si cirese