Pate de somon afumat cu ceapa rosie si maioneza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 3020 vizualizari

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

04.04.2016, 23:04

Super

deyutzky 1

04.04.2016, 23:07

yummmm, pateul asta e bun de toooot!

Gherca Daniela 1

04.04.2016, 23:10

foarte fain!

MotanLaOale 1

04.04.2016, 23:10

bun tare

RuxyRux 1

04.04.2016, 23:23

Da Gurita scumpa...chiar super bun! Multumesc!

RuxyRux 1

04.04.2016, 23:23

Deyule drag, multumesc frumos

RuxyRux 1

04.04.2016, 23:23

Daniela, multumesc!

RuxyRux 1

04.04.2016, 23:24

Multumesc Motanelule!

mihaelar63 1

04.04.2016, 23:24

Ce draguta esti , slanina cu ceapa
Eu nu prea sunt prietena cu maioneza ,as inlocui cu altceva .Ce nu price, de ce ai mai pus si ulei , sau de ce si ulei si maioneza . Somonul oricum este un peste gras :S

RuxyRux 1

04.04.2016, 23:48

Am pus ulei de masline pentru ca se leaga bine, la rece intareste mai bine pateul, sa tinem cont ca nu are unt, maioneza mea e facuta cu doua galbenusuri fierte cu extrem de putin ulei, preparata la lingura, eu o mananc rar si numai facuta de mine in acest mod, te imbratisez scumpo!

mihaelar63 1

05.04.2016, 00:05

Vad ca in aceasta seara am invatat de la tine lucruri noi . Da , logic , stiu ca uleiul de masline solidifica la rece . Multumesc de invataminte

RuxyRux 1

05.04.2016, 00:09

Cu drag...invatam tot timpul cat traim iubita mea!

simona72 1

05.04.2016, 09:52

Eu sunt pofticioasa rau aduc eu painea prajita

Geanina87 1

05.04.2016, 11:39

anca_rm 1

05.04.2016, 11:47

as gusta din asta ca pare interesant

Rahela Velicu 1

06.04.2016, 16:44

bun

RuxyRux 1

06.04.2016, 22:21

Multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor