Pasta Pot Pie~sau~Tocanita de vitel cu paste sub capac de foietaj

de Angelica in Paste, 11 Ian 2015 | 4140 vizualizari

COMENTARII (29)

Angelica 1

13.01.2015, 06:40

Rocsy, elucubratiiculinare va multumesc frumos, ma bucur ca va place
Pup!

Angelica 1

13.01.2015, 06:42

Mitinita multumesc!
Mereu ai cuvinte frumoase pentru mine
Cea mai mare surpriza mi-ai facut-o pentru prima data cand ai postat pe blogul tau acel articol despre mine, m-am simtit tare apreciata si pentru asta iti multumesc frumos!
Pup cu drag!

mihaelar63 1

13.01.2015, 07:36

O reteta si o prezentare de exceptie !

Angelica 1

14.01.2015, 06:37

Multumesc Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]