Parjolute cu dovlecel

de Miha in Pui, 20 Iun 2009 | 5553 vizualizari

COMENTARII (7)

Bunica 1

20.06.2009, 09:18

Multe preparate ar trebui numite "Pacalici"din retetele pentru cei mici. In tot cazul parintii sunt f. ingeniosi cand este vorba de diversificarea meniului. Felicitari!

Miha 1

20.06.2009, 10:39

Multumesc Bunica! Daca felicitarile vin de la tine ma simt cu mult mai mandra!

Miha 1

22.06.2009, 15:54

Alina,avand in vedere ca nu fac prajeli in fiecare zi si ca folosesc ulei de palmier,care e mai rezistent la prajeli,zic eu ca nu e chiar foarte rau.

Swanheart 1

19.10.2009, 13:53

Am folosit si noi ulei de palmier, pana cand mi-a atras cineva atentia ca obtinerea lui face o multime de oameni nefericiti. Intr-un documentar, in Haiti, oamenii mancau turtite de namol (!) pentru ca le-au fost taiate recoltele de porumb si ce mai mananca ei, pt a se planta palmieri, iar ei nu vad niciun ban din treaba asta. Practic, ei nu mai au unde sa isi cultive cele necesare traiului. De atunci, n-am mai putut folosi ulei de palmier, desi mai am acasa un bidon de 3 l.

Miha 1

19.10.2009, 16:43

Swan,atat de mare sa fie consumul si implicit cererea de ulei de palmier incat sa se "taie" recolte intregi de porumb si alte cele? Nu neg ceea ce spui, dar cred ca lucrurile astea sunt...prea mari pentru noi astia mai...mici.

rivka 1

19.10.2009, 16:56

miha, da.
swan ca in general de altfel bunastarea unora se bazeaza pe saracia/nefericirea altora e un lucru arhicunoscut.

eu le-as praji (si in general o fac caci si asa prajesc foarte rar) si o fac in ulei de floarea soarelui, e ok atat timp cat e curat, proaspat, pe foc nu in friteuza la temperaturi exagerat de mari, dupa folosire se arunca.

atata vreme cat se foloseste cu masura zic eu uleiul de floarea soarelui e OK.
cred ca e o alegere personala , uleiurile astea pt friteuza sunt facute din uleiuri de palmier, si aia o folosesc cat mai rar, cred ca o data la 2 luni daca fac cartofi prajiti doar in ea.

cred ca orice mancat cu masura e OK...chiar si prajelile, cu conditia sa se foloseasca ulei curat si nears.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui shanghai in cuib de cartofi