Parfe cu afine si gem de capsuni

de gaby_duceag in Dulciuri, 6 Apr 2011 | 17217 vizualizari

COMENTARII (59)

gaby_duceag 1

09.04.2011, 14:00

Dya, ti-a iesit tare bine.
Mie mi s-a parut ca gemul a fost cel ce a intarit, nu sucul. Eu le-am pus pe rand si dupa ce am pus gemul a capatat acea consstenta bine legata.

gaby_duceag 1

09.04.2011, 14:01

lilik
joly
deya

gaby_duceag 1

09.04.2011, 14:01

Cris.....mai bine-ti raspund privat

Cris2711 1

09.04.2011, 14:03

ok ramane intre noi

ela 1

09.04.2011, 19:44

ce bunate ai facut tu aici.....

Pasiune pentru bucatarie 1

10.04.2011, 12:07

wow ce colorat e si cred ca a fost delicios si lingurita imi place mult

adry88 1

01.06.2011, 21:18

vreau si eu

gaby_gabytza 1

08.09.2011, 15:00

ce bunatate

CookieMonster 1

23.04.2013, 16:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]