Pappardelle cu carne si sos de rosii

de silvi0ara in Paste, 25 Feb 2010 | 5315 vizualizari

COMENTARII (7)

Oana 1

25.02.2010, 19:41

Ce haioasa e denumirea

adnas54 1

26.02.2010, 19:04

ador pastele.. arata bine...

epurasha2bb 1

01.03.2010, 22:51

o sa caut si eu parpadelle la supermarket, arata asa de apetisant si eu ador pastele, cu fel de fel de sosuri.Super reteta!

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:39

bun,bun,tare bun......................

epurasha2bb 1

07.03.2010, 22:01

am luat azi parpadelle si maine le gatesc sigur! abia astept!

epurasha2bb 1

10.03.2010, 19:50

abia azi am gatit parpadellele dar cu sos de carnati si o s apostez maine cred varianta mea dar eu nu am nici farfurie neagra nici frunze din astea frumoase.Totusi gustul a iesit desavarsit!mersi de idee!

silvi0ara 1

10.03.2010, 21:02

Epurasha,daca gustul este bun,nu conteaza culoarea farfuriei.Funzele sunt de busuioc proaspat,pe care il am in ghiveci.Imi place sa am verdeturi proaspete in casa,asa ca ,le plantez in fiecare primavara.Am o multime.

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pui cu paste la cuptor