Panna Cotta

de nico15 in Dulciuri, 17 Aug 2011 | 4956 vizualizari

COMENTARII (15)

Laly 1

17.08.2011, 22:32

Sunt prima,ce bunatate

diaconta 1

17.08.2011, 22:37

minunat Nico

Rocsi 1

17.08.2011, 22:40

panna cotta delicioasa,prezentare minunata

Dya Daniela Andrei 1

17.08.2011, 22:50

Am o nelamurire,,,, la ce se foloseste uleiul?

Bunica 1

17.08.2011, 23:03

Ai tinut-o mult la pastrare.......pana te-ai decis sa o prezinti

alinutzika 1

17.08.2011, 23:06

Mitinita 1

17.08.2011, 23:15

frumoase ti-au iesit

mirela0911 1

17.08.2011, 23:40

ce prezentare

nico15 1

18.08.2011, 07:57

Va multumesc mul pentru comentarii iar uleiul(unt) ne trebuie sa stergem formele in starat subtire pentru a se putea desface panna cotta dupa forma.

Va doresc o zi frumoasa

Dya Daniela Andrei 1

18.08.2011, 08:52

Am banuit dar nu eram convinsa,,, de asta nu imi cadea mie din forma, hm?

jolygina 1

18.08.2011, 09:16

adry88 1

18.08.2011, 10:29

foarte reusit chiar imi place

Lau 1

18.08.2011, 10:59

vreau si eu

DIANA B 1

18.08.2011, 16:17

Ce frumos-i cel facut in silicon

MIUTA 1

18.08.2011, 17:13

Super bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panacotta cu zmeura si fructul pasiunii