Panettone

de susu in Prajituri, 28 Mai 2010 | 9692 vizualizari

COMENTARII (13)

gaby_duceag 1

28.05.2010, 08:04

Ina 1

28.05.2010, 08:08

super!

ana 1

28.05.2010, 08:59

Felicitari!

lia maria 1

28.05.2010, 09:10

ce bine-i sade cu fonta

Sylvia 1

28.05.2010, 10:31

Susu bestial ti-a iesit si vad ca prepararea e ok eu am facut intr-un an cu nu stiu cate etape de framantat si lasat si tot nu a ieist ca cel cumparat si nici n-am mai facut poate testez reteta ta

Rocsi 1

28.05.2010, 11:23

iti iesi minunat

epurasha2bb 1

28.05.2010, 14:07

foarte frumos si pufos ! bravo susu si poza e superba, te cheama!

dicarmencitta1957 1

28.05.2010, 15:26

Bun rau de tot,dupa cum arata cred ca a fost un deliciu.

susu 1

28.05.2010, 15:48

Ai dreptate sylvia dar cine sta sa framante atata? Oricum specific ca mie personal mi-a placut mai mult decat cel traditional cu nuca si cacaoa, mirosea in toata casa numai a fructe si cozonacul taiat la fel ,nu mai zic de aroma, cu atatea nebunii in el: scortisoara, cuisoare, esente si fructe uscate. Deja am facut reteta a doua oara iar aluatul a iesit foarte pufos ca cel de panettone.
Dospirea trebuie sa se faca natural acesta fiind motivul pentru care se pastreaza mult timp fraged.(minim 12 ore). Adica framantat, lasat in cuptorul inchis pana a doua zi cand iar o luam cu framantatul.La aceasta reteta se foloseste faina manitoba cu continut mare de gluten care din cate stiu eu nu prea se gaseste pe la noi.

nadina73 1

30.05.2010, 18:01

am trecut-o la favo arat foarte bine 5 furcu

alinutzika 1

01.08.2011, 23:44

buuuun

gio 1

06.05.2013, 22:22

monik80 1

21.03.2015, 07:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]