Pâine cu înveliş crocant din sos de roşii

de ionix in Piine, 15 Oct 2010 | 3960 vizualizari

COMENTARII (12)

lia maria 1

15.10.2010, 17:29

ce bine arata

kamy 1

15.10.2010, 17:31

mmmm...calda ...asaaaasa mi se aplece...mmmm....5f

Corinuta 1

15.10.2010, 17:45

Interesanta!

adasev12 1

15.10.2010, 18:23

mai nu stiu cum iesela voi painea, dar la mine un a nu prea...se cocae da are o coaja...jumatate din paine e coaja si tare ramane....cat o tii in cuptor si la cate grade o coci?

adasev12 1

15.10.2010, 18:23

imi place

Rocsi 1

15.10.2010, 19:04

cat de faina este..vreauuuuuuu

ela 1

15.10.2010, 19:17

interesanta reteta

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 19:56

daca nu erai maritata ti-as fi spus ca esti buna de maritat daca stii sa faci paine................

ionix 1

15.10.2010, 19:57

fetelor, din nou va multumesc va pupacesc pe toate...

@Ada... daca dospesti bine painea n-ar trebui sa ai probleme... aragazul meu s-a cam tampit l-am frecat prea mult si nu se mai vad gradatiile pe el, asa ca nu stiu la cate grade... in plus, daca are duzele naspa aragazul n-o sa duca cat zice pe buton... eu n-o las mai mult de 45 de minute... eventual o lasi la inceput vreo 5-6 minute la foc iute, sa o creasca frumos... nu stiu... depinde cum te obisnuiesti cu al tau cuptor

ionix 1

15.10.2010, 19:57

@Medi... pai, si ce daca-s maritata? sunt inca buna de maritat, asta e de bine... am orizonturile deschise, in caz de ceva

mena29 1

15.10.2010, 21:38

Mmmm,ce miros de paine calda

nadina73 1

16.10.2010, 01:43

super ce fainasi buna cu siguranta5f si la favo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de secara cu fulgi de porumb