Paella de Marisco

de vik in Fructe de mare, 30 Iun 2010 | 6335 vizualizari

COMENTARII (13)

vik 1

30.06.2010, 15:31

Imi cer scuze pentru aspectul inestetic al mesei pe care am pozat Paella.
Seful meu zice ca e recesiune, deci bani de investitii nu-s
Cu toate astea, ce vedeti voi in poza costa 34 euro/ 2 persoane

mihaelar63 1

30.06.2010, 16:20

ce buna , dar nu gasesc furculitele sa le dau

lia maria 1

30.06.2010, 16:53

alta minunatie

lia maria 1

30.06.2010, 16:53

am pus si furculitele

eclerash 1

30.06.2010, 17:27

adica astea-s specialitati dintr-un restaurant?

silvi0ara 1

30.06.2010, 18:02

Arata bine si cred ca este si buna.

vik 1

01.07.2010, 09:27

Eclerash, sunt mancaruri pe care le gatesc unde lucrez.
Lucrand in restaurant, acasa gatesc mai rar.
Am lasat retetele la care apuc sa fac poze, de obicei timp de poze nu sunt.

vik 1

01.07.2010, 09:29

Bine, " timp de poze nu este", dar fiind dimineata si inainte de a dechide bine ochii, bine e si "timp de poze nu sunt".
Unii oameni au succesuri, altii au esece inainte de a bea cafeaua de dimineata

vanilla 1

01.07.2010, 09:47

spuneme te rog de unde ai luat tava ?

vik 1

01.07.2010, 11:14

L-am luat din Valencia ( aici locuiesc)
Daca ai vreun prieten stabilit in Spania ( sau in concediu), iti poate cumpara .
Un paellero pentru 4 persoane costa maxim 6 euro.

Laly 1

01.07.2010, 11:32

Vik suntem fericite ca avem un bucataras si la propriu si la figurat,care ne ajuta cu retete,mai ales cu retete de vaza

elena1988 1

13.02.2011, 18:22

arata foarte bine imi poti spune daca ai facut cursul de bucatar in bucuresti, m-ar interesa sa fac curs de bucatar dar caut o scoala buna

adry88 1

18.05.2011, 21:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu ciuperci si smantana