Paella de Marisco

de vik in Fructe de mare, 30 Iun 2010 | 6190 vizualizari

COMENTARII (13)

vik 1

30.06.2010, 15:31

Imi cer scuze pentru aspectul inestetic al mesei pe care am pozat Paella.
Seful meu zice ca e recesiune, deci bani de investitii nu-s
Cu toate astea, ce vedeti voi in poza costa 34 euro/ 2 persoane

mihaelar63 1

30.06.2010, 16:20

ce buna , dar nu gasesc furculitele sa le dau

lia maria 1

30.06.2010, 16:53

alta minunatie

lia maria 1

30.06.2010, 16:53

am pus si furculitele

eclerash 1

30.06.2010, 17:27

adica astea-s specialitati dintr-un restaurant?

silvi0ara 1

30.06.2010, 18:02

Arata bine si cred ca este si buna.

vik 1

01.07.2010, 09:27

Eclerash, sunt mancaruri pe care le gatesc unde lucrez.
Lucrand in restaurant, acasa gatesc mai rar.
Am lasat retetele la care apuc sa fac poze, de obicei timp de poze nu sunt.

vik 1

01.07.2010, 09:29

Bine, " timp de poze nu este", dar fiind dimineata si inainte de a dechide bine ochii, bine e si "timp de poze nu sunt".
Unii oameni au succesuri, altii au esece inainte de a bea cafeaua de dimineata

vanilla 1

01.07.2010, 09:47

spuneme te rog de unde ai luat tava ?

vik 1

01.07.2010, 11:14

L-am luat din Valencia ( aici locuiesc)
Daca ai vreun prieten stabilit in Spania ( sau in concediu), iti poate cumpara .
Un paellero pentru 4 persoane costa maxim 6 euro.

Laly 1

01.07.2010, 11:32

Vik suntem fericite ca avem un bucataras si la propriu si la figurat,care ne ajuta cu retete,mai ales cu retete de vaza

elena1988 1

13.02.2011, 18:22

arata foarte bine imi poti spune daca ai facut cursul de bucatar in bucuresti, m-ar interesa sa fac curs de bucatar dar caut o scoala buna

adry88 1

18.05.2011, 21:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de icre de scoici St.Jacques si ou de rata