Oua umplute in sos de rosii cu bechamel

de sandytza in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2010 | 6050 vizualizari

COMENTARII (12)

ela 1

13.05.2010, 11:22

sandytza 1

13.05.2010, 11:49

Asa e cum spui tu Ela . Fara indoiala

lia maria 1

13.05.2010, 12:29

arata grozav trebue sa fie foarte buneiau 5 furculite si vin in graba, poate a mai ramas vre-un ou

sandytza 1

13.05.2010, 12:43

Lia grabeste-te

nadina73 1

13.05.2010, 13:10

felicitari super prezentare,merita mai mult de 5 furculite chiar daca nu pot pune mai multe,

nadina73 1

13.05.2010, 13:10

e super tradafirasu tau

sandytza 1

13.05.2010, 13:36

Multumesc Nadina

Bunica 1

13.05.2010, 16:01

Prezentarea retetei este super, etapa cu etapa. Asa da Eu nu am atata rabdare.

sandytza 1

13.05.2010, 23:13

Bunica uneori nici eu nu am atata rabdare dar cand am profit de ea

silvi0ara 1

13.05.2010, 23:35

adry88 1

18.05.2011, 21:47

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:53

ce reteta faina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]