Oua ochiuri in apa: clovnul zimbaret

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2009 | 11261 vizualizari

COMENTARII (10)

ancuta 1

30.01.2010, 23:54

ancuta 1

30.01.2010, 23:54

ce cool

ela 1

31.01.2010, 01:42

era micul dejun pt Matei?

Bucataras 1

31.01.2010, 03:20

dada

ela 1

31.01.2010, 12:39

nu aveai somn azi-noapte de scriai la ora3?

ela 1

31.01.2010, 12:41

iti plac ochii verzi de i-ai pus taman castraveti?nu puteai sa pui niste masline?

ela 1

31.01.2010, 12:42

eu am mancat oua ochiuri fierte in apa cand am fost in Moldova,sunt delicioase

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:38

laura_n 1

20.04.2013, 15:35

ce idee fainaaaa! eu le faceam, dar in apa multa si nu ieseau intotdeauna super idee, multam mult!

marianascarlat 1

20.04.2013, 15:39

Eu stiu ca ouale ochiuri in apa se chiama"ochiuri romanesti" si-mi plac mult, mai ales daca le pui peste si un sos de ceapa taiata pestisori cu suc de rosii! Dar clovnul tau e tare simpatic si gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foi de placinta cu branza la cuptor