Ou invelit in somon afumat si sos de branza

de laylalala in Somon, 24 Aug 2010 | 7642 vizualizari

COMENTARII (7)

Julie 1

24.08.2010, 21:59

Yamy!

Teo 1

24.08.2010, 22:19

agera bucatareasa !

jolygina 1

24.08.2010, 22:27

mmm ce bun

laura 1

24.08.2010, 22:40

ooooooo, mai bine nu ma uit la poze..... cum sunt Herbes de Provence? cam cu ce se aseamana sau ce contin predominant?

Adinuta 1

25.08.2010, 00:07

frumoasa reteta si prezentarea la fel

laylalala 1

25.08.2010, 13:17

Herbes de Provence e un amestec de ierbuti aromatice (cimbru, fenicul, busuioc, rozmarin, maghiran, lavanda si alte arome)

Corinuta 1

26.08.2010, 14:38

Nota 20!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon si legume in stil chinezesc