Orez negru prăjit cu ou

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2012 | 7082 vizualizari

COMENTARII (21)

laura_n 1

09.12.2012, 16:03

super faina reteta!

Mitinita 1

09.12.2012, 16:05

orezul negru e cel salbatic? foarte bine arata,pe placul meu

Ina 1

09.12.2012, 16:07

ce bine arata! Imi place orezul indiferent de tip si mod de preparare

Satisfyyourcravings 1

09.12.2012, 16:12

Mitinita, n-aş putea sa-ți spun exact dacă este cel sălbatic. L-am cumpărat dintr-un supermarket chinezesc și scrie doar că este negru. Că este altă specie sau este sălbatic nu știu, dar este foarte bun la gust și se gătește la fel de repede precum cel clasic.

Satisfyyourcravings 1

09.12.2012, 16:13

Ina, și mie îmi place orezul foarte mult!

Zamfira 1

09.12.2012, 16:14

o bunatate! arata fff fain!>D<

Zamfira 1

09.12.2012, 16:15

Mitinita 1

09.12.2012, 16:23

Atunci nu o fi cel salbatic,ca ala parca se face tare greu. Nu cred ca am mancat din asta

MotanLaOale 1

09.12.2012, 16:31

laura_n 1

09.12.2012, 16:32

Adina ))

laura_n 1

09.12.2012, 16:32

cel salbatic este pestrit

Mitinita 1

09.12.2012, 16:47

Lau 1

09.12.2012, 16:57

bun

andreea_angelo 1

09.12.2012, 17:04

Bya Ralu 1

09.12.2012, 17:25

vin sa pap si eu

Merisor 1

09.12.2012, 17:29

Ce bine arata!

jolygina 1

09.12.2012, 18:17

ce bun

Rocsi 1

09.12.2012, 19:30

Sim0na 1

09.12.2012, 20:43

delicios

adry88 1

09.12.2012, 21:03

ANNA_46 1

10.12.2012, 00:46

Mmm......ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]