Orez cu carne de rata(Arroz de pato)

de xana in Rata, 2 Aug 2013 | 9345 vizualizari

COMENTARII (12)

kukibella 1

02.08.2013, 17:23

PLACE

T I M E A 1

02.08.2013, 17:26

ce bunatate

COSTEO 1

02.08.2013, 17:27

Super bun place ,mai ales ca are carne de rata!

Bya Ralu 1

02.08.2013, 17:37

bun bun

Panacris 1

02.08.2013, 17:57

Patricia Iordache 1

02.08.2013, 18:02

N-am mancat asa ceva pana acum, dar voi incerca!

xana 1

02.08.2013, 18:39

MotanLaOale 1

02.08.2013, 19:02

cristeena20 1

03.08.2013, 15:25

Este excelent acest fel de mancare . Una din mancarurile traditionale portugheze. Xana, locuiesti cumva in Portugalia? Si eu obisnuiesc sa fac acest fel d emancare, doar ca rata o fac cu tocanita (pregatesc uns tufat din ceapa, usturoi, pasta de rosii, bacon taiat marunt, pasta de paprika, chili, vin alb, condimente, apa clocotita si cub de carne, fierb ff bine carnea si in apa ramasa de la carne (si bineitneles strecutrata) adaug orezul sa fiarba. In rest il pregatesc la fel. Dupa mine e mai gustos , cu op aroma mai puternica.

Rocsi 1

03.08.2013, 15:39

xana 1

03.08.2013, 18:00

Da Cristina, locuiesc in Coimbra. Eu fac reteta asta cat mai simpla si mai apropiata de originala, altfel nu-i place sotului intr-adevar e mai gustos cum spui tu
Rocsi

cristeena20 1

03.08.2013, 21:57

MA bucur sa te cunosc..eu locuiesc in Santarém. Uneori trec prin Coimbra..poate bem o cafea impreuna. Imi poti lasa nr tau de tel pe privat..Momentan sunt in Angola, dar cand vin putem combina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata la cuptor, cu portocala si vin