Millefeuille

de aziz in Prajituri, 8 Feb 2012 | 6194 vizualizari

COMENTARII (54)

diaconta 1

08.02.2012, 11:18

n-am prea priceput eu cum e cu coptul foilor,dar reteta asta ma tenta demult
am in plan un cremes,asa ca's pe-aproape
minunata prajitura Mona

Ina 1

08.02.2012, 11:22

deci coci cu tava sus, tava jos?

Ina 1

08.02.2012, 11:23

Oricum... arata foarte bine si la ce ingrediente sunt...

Cris2711 1

08.02.2012, 11:23

wow,ce-i aici,party cu fete frumoase

aziz 1

08.02.2012, 11:25

Da tu fete faine se coace aluatul intre doua tavi...pup fete faine

diaconta 1

08.02.2012, 11:27

aaaaaaaa am priceput mai greu ca eram intepenita intre niste ....cifre

diaconta 1

08.02.2012, 11:27

Ina,o coci mai sus si apoi mai jos sau invers

aziz 1

08.02.2012, 11:30

of cifrele aste te omoara mai

Lau 1

08.02.2012, 11:38

vreau si eu

ela 1

08.02.2012, 11:40

am admirat minunatia asta si pe blogul tau

aziz 1

08.02.2012, 11:46

haide lau te astept

aziz 1

08.02.2012, 11:47

ela si eu bunaciunea cu piersici de la tine

ela 1

08.02.2012, 11:48

am vazut

Panacris 1

08.02.2012, 11:49

Super delicioasa!!!

aziz 1

08.02.2012, 11:53

Cristina pup fata draga!!

aziz 1

08.02.2012, 11:54

ela am zabalit tastatura mai

aziz 1

08.02.2012, 11:54

crisulina fata

Cris2711 1

08.02.2012, 11:56

Mona ce dor imi este si ce mult imi place cand imi zici tu mie Crisulinaaaaaa

danakarin 1

08.02.2012, 12:00

minunat ! Si fragute si capsune !

aziz 1

08.02.2012, 12:06

dana merci nu sant fragute sant bobite de rodie

Lorra 1

08.02.2012, 12:19

bun bun bun

deyutzky 1

08.02.2012, 12:24

vaaaai cum arataaa

mamaieelena 1

08.02.2012, 12:51

foarte bine arata

angyb 1

08.02.2012, 12:54

primesti musafiri?

Miha 1

08.02.2012, 12:56

Aha...am inteles...intai mai sus, apoi mai jos...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Millefeuille