Micul dejun arab-2.“Fool”- Pasta de bob de gradina ( Fava bean)-de post

de Mihaela11_jo in Mancaruri de post, 19 Mar 2011 | 15552 vizualizari

COMENTARII (38)

DIANA B 1

20.03.2011, 09:19

Cred ca-i si bun , dar prezentarea si pozeleee ******************************

LUK 1

20.03.2011, 09:21

foarte bine prezentat..si cred ca e si buna...

marcela1979 1

20.03.2011, 09:44

place prezentarea

divainbucatarie 1

20.03.2011, 10:35

Mitinita 1

20.03.2011, 10:41

stii ca aici n-am vazut niciodata fava bean>super bun arata...de m-as vedea la masa

alinut 1

20.03.2011, 10:46


f bun

diaconta 1

20.03.2011, 10:51

ce mic dejun bogat,asa cum imi place mie interesante retete Mihaela

cismaru_nicoleta 1

20.03.2011, 11:15

Cate ai timp sa gatesti... ..arata super frumos si ma bucur ca impartasesti cu noi mancare specifica de acolo...

RuxyRux 1

20.03.2011, 11:28

Din nou...arata exceptional am mancat si eu si stiu cat este de bun...felicitari!

aziz 1

20.03.2011, 11:31

deliciosss

carmenvlad 1

20.03.2011, 12:17

Pur si simplu am ramas fara cuvinte. Totul este nemaipomenit, de la retete pana la prezentare. Felicitari! Mancarurile tale ne demonstreaza ca postul este post indiferent de religie.

Dana_Retetegg 1

20.03.2011, 12:53

mamaieelena 1

20.03.2011, 13:14

Mihaela11_jo 1

20.03.2011, 13:51

Onesta multumesc; acum traind , in Orientul Mijlociu am inteles farmecul celor 1001 de nopti, in care se descriau bucatele arabe si acum nu numai ca le-am gustat dar am invatat si secretul condimentelor orientale
cel putin o parte din ele

aziz 1

20.03.2011, 14:04

sorry uitasem like-ul da mi-era un somniccc cu sau fara mancarea buna este apreciata oricum

Mihaela11_jo 1

20.03.2011, 14:04

LUK iti doresc sa ai ocazia sa gusti aceste bucate
Carla multumesc
diva
Adina aici se gateste si supa cu carne si pastai de fava bean; de asemenea se folosesc si boabele verzi la "maqlubeh cu fool"; se mai gatesc pastaile cu ulei de masline-o mancare scazuta-ca garnitura langa ficatei de pui; boabele uscate se mai folosesc si la o mancare cu vinete numita"romanie"( nu stiu de ce tocmai romanie????)
alinut
multumesc dia
nicoleta iti multumesc si imi pare rau de incidentul precedent
ti-am raspuns referitor la multiplele utilizari ale uleiului de masline in tarile arabe
ma bucur ca iti plac mancarurile mele; retetele sunt invatate de la localnice( in 29 de ani!)
Ruxy
Azuz
carmen multumesc; si aici traiesc crestini ;musulmanii tin alt fel de post dar consuma si ei o multime de preparate vegetariene; sunt niste mancaruri foarte consistente
dana
mamaie elena
Nu am publicat aceste retete mai devreme deoarece am asteptat sa fac ridichi albe murate( colorate cu sfecla rosie) si am vrut sa va arat cum se decoreaza in mod traditional aceste mancaruri arabe

Mihaela11_jo 1

20.03.2011, 14:14

azuz

Lau 1

20.03.2011, 14:44

ce bine arata si ce frumos eeee

Mihaela11_jo 1

20.03.2011, 14:45

sufletista

goldielocks 1

20.03.2011, 14:53

pot sa vin si eu intr-o dimineata la tn?

nadina73 1

20.03.2011, 15:45

ce minunati faci

kamy 1

20.03.2011, 16:53

mi-as dori sa mananc din toate preparatele tale...tare as fi curioasa de gustul lor..cred ca e ceva deosebit ...da blender,robot nu aveti??

MIUTA 1

20.03.2011, 20:09

Suuuuuper bun si arata extraordinar de bine

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 20:16

superrr!!!!

Bucataras Medi 1

20.03.2011, 21:02

minunat acest mic-dejun.................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari marinati umpluti cu legume