Mic dejun traditional de sezon

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2016 | 4840 vizualizari

COMENTARII (24)

simona72 1

10.01.2016, 12:40

Woooa! Poate daca beau o palinca inainte pap asa ceva

mirela0911 1

10.01.2016, 12:43

Asta da mic dejun!

Constelatialeu 1

10.01.2016, 12:52

Nu refuz...

-Licurici- 1

10.01.2016, 12:54

Ce mic dejun?! ) As putea spune "mare dejun" ) Cum putem refuza asa ceva?!

Bunica 1

10.01.2016, 12:59

Un mic dejun pentru câte persoane?

Anett 1

10.01.2016, 13:02

Super mic dejun!

reisnaor_2006 1

10.01.2016, 13:07

Alexandra Burz 1

10.01.2016, 13:20

Buni am adaugat la reteta ca sunt 4 portii

Alexandra Burz 1

10.01.2016, 13:20

MotanLaOale 1

10.01.2016, 13:40

Zamfira 1

10.01.2016, 13:47

Prezenta la masa

Alexandra Burz 1

10.01.2016, 14:02

Cu tot dragul

CameliaR 1

10.01.2016, 14:11

Cris2711 1

10.01.2016, 14:12

Totul este super.dar moarea

Alexandra Burz 1

10.01.2016, 14:16

Da Cris..intr-adevar anul acesta a iesit perfecta

Panacris 1

10.01.2016, 14:25

Alexandra Burz 1

10.01.2016, 14:27

Crisule te pup si te astept la un pahar de moare )

delia64 1

10.01.2016, 14:54

Bun , sanatos zic eu !

delia64 1

10.01.2016, 15:28

Moarea face minuni , garantat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bya Ralu 1

10.01.2016, 15:42

bun

Aurelia 07_07 1

10.01.2016, 19:10

Rocsi 1

10.01.2016, 20:50

Eu ma multumesc cu doi cartofi copti

Gicuta 1

11.01.2016, 09:29

Astazi iau micul dejun la tine

Rahela Velicu 1

12.06.2021, 08:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca