Marinata de peste

de Rocsi in Peste, 6 Dec 2010 | 8688 vizualizari

COMENTARII (24)

giuliana 1

06.12.2010, 20:20

rocsi la asa ceva vin prima

Ina 1

06.12.2010, 21:06

Dana Cristea - pusikmea 1

06.12.2010, 21:25

mena29 1

06.12.2010, 22:18

am veniiit

La Ancuta 1

06.12.2010, 22:56

ce bine arata

Mitinita 1

06.12.2010, 23:31

si mie imi place!

Mitinita 1

06.12.2010, 23:32

of,furcile,ca iar am uitat de ele!

nadina73 1

07.12.2010, 02:26

super e la favo

Criss 1

07.12.2010, 08:15

Delicios!

MotanLaOale 1

07.12.2010, 09:25

bun bun trebuie sa fac si eu

MIUTA 1

07.12.2010, 10:17

Super bun 5 furcu

lilik 1

07.12.2010, 10:37

super

Rocsi 1

07.12.2010, 10:59

va multumesc tuturor..sunteti niste dragute(i)...multumesc...

tanyapatap 1

07.12.2010, 11:18

ionix 1

07.12.2010, 12:00

buuuuuuuuuun... sunăăăăăăăăăăăăăăă-măăăăăăăăăăăăăă...

divainbucatarie 1

07.12.2010, 12:24

Dana_Retetegg 1

07.12.2010, 12:45

mihaelar63 1

07.12.2010, 16:04

Rocsi , dar ma mir cum de mananci peste marinat , am crezut ca ne ramane noua

Rocsi 1

07.12.2010, 19:30

multumesc,multumesc.... ...mihaelar nu mananc eu doar mama

Sylvia 1

07.12.2010, 20:20

Excelent arata superb, o sa testez si eu reteta

Cris2711 1

07.12.2010, 21:06

Rocsi 1

07.12.2010, 21:22

sylvia,cris

mamaieelena 1

09.12.2010, 09:24

ce colorata e si gustoasa sunt sigura

Rocsi 1

09.12.2010, 11:00

mamaieelena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta