Malasolca in vas de paine - reteta reinterpretata

de abetina in Peste, 30 Iul 2018 | 3453 vizualizari

COMENTARII (15)

Rahela Velicu 1

30.07.2018, 15:39

Imi place cum arata, super!

RODIMUR 1

30.07.2018, 15:42

Cu peste afumat si cu pastrama, malasolca asta (oare de unde vine acest nume...?) este mult mai aproape de gusturile noastre... Imi place si aluatul...Bravo, curajoasa cu reteta numarul 1 din concurs! Succes!

UrsanMihaela 1

30.07.2018, 18:20

Interesanta reteta si apetisanta!

Constelatialeu 1

30.07.2018, 20:28

Interesant, bravo !

abetina 1

30.07.2018, 20:29

multumesc mult de aprecieri!

RODIMUR 1

30.07.2018, 23:24

Multumesc, Bucataras Chef! Recunosc ca nu am citit cu atentie acest articol, din doua motive: 1) stiam ca nu voi participa la concurs, pentru ca urma sa plecam de acasa si 2) pentru ca nu prea sunt fan peste... Dar pentru ca am ramas cu acea curiozitate lingvistica, voi face imediat o lectura rapida si selectiva.

RODIMUR 1

30.07.2018, 23:43

Am citit, chiar tot articolul, dar n-am gasit nici o explicatie a denumirii (de unde vine cuvantul...) Etimologia ma interesa, nu altceva...

dantes 1

31.07.2018, 08:24

Buna!

Panacris 1

31.07.2018, 08:37

simona72 1

31.07.2018, 09:06

Felicitari pentru abordare!

mihaelar63 1

31.07.2018, 15:42

Satisfyyourcravings 1

31.07.2018, 22:26

Imi place ca ai folosit mai multe feluri de peste! Cred ca a iesit super!

abetina 1

31.07.2018, 22:34

a iesit intr-adevar super la gust,au apreciat cei dragi mie,eu nu am voie,eu m-am multumit cu turtele coapte cu bicarbonat,sunt super bune!

Rocsi 1

01.08.2018, 20:21

Arata foarte bine!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]