Macrou vienez

de epurasha2bb in Peste, 24 Mar 2010 | 8344 vizualizari

COMENTARII (11)

Miha 1

24.03.2010, 11:07

Ai fost la pescuit ? Arata super pestele tau, as manca si eu vreo 2 portii.

nadina73 1

24.03.2010, 13:18

super bun,si noua ne place tare mult pestele,felicitari arata super bine

Bucataras Medi 1

24.03.2010, 13:38

buna reteta si prezentare........felicitari,imi place tare mult

Anastasia 1

24.03.2010, 14:06

reteta salvata, foarte bun, ai reusit sa-mi faci o pofta ca sant gata acum sa fug la piata dupa peste spunemi te rog cu ce pot inlocui untul cu cimbru daca nu se gaseste pe la noi asa ceva, pot sa-l fac singura ?
ai 5 furculite de la mine te pupic

Oana 1

24.03.2010, 15:49

Vai ce bine arata! cred ca e tare bun!! Untul cu cimbru ce marca e? n-am vazut prin supermarket...

Teo 1

24.03.2010, 21:31

maine se mananca peste, asa ca fiecare gospodina li pregateste de astazi; f. gustos!

epurasha2bb 1

25.03.2010, 08:45

Multumesc mult fetelor! a fost si pe placul sotului meu !
untul sarat l-am pozat in poza 2 dar din pacate nu se vede partea de jos asa ca am mai adaugat o poza cu amblajul in prim plan, este ultima poza.

epurasha2bb 1

25.03.2010, 08:47

Anastassia multumesc frumos de furculite si de pupici!

epurasha2bb 1

25.03.2010, 08:47

Oana eu l-am gasit la raionul cu lactate la Kaufland.

ionela2682 1

01.06.2010, 17:30

astazi am facut si eu ( dar nu am pus laptii) a fost delicios! super reteta!

epurasha2bb 1

01.06.2010, 18:34

ce drag imi e cand imi face cineva reteta!ma bucur mult ca ti-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

Brioșe cu Oreo - Răsfățul dulce și rapid

pe 01.09 la 12:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou aromat cu legume in sos de rosii