Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Porc, 5 Iul 2010 | 9157 vizualizari
Ina 1
am venit cu furcile, desi linte n-am papat niciodata!
mihaelar63 1
este gustoasa si mai fina decat fasolea , de obicei se prepara cu afumatura . Eu am invatat de la o doamna unguroaica , ca e traditie sa se prepare de Revelion , ar insemna spor, abundenta in casa
madi_marin 1
si mie imi place mult lintea...... nu ai precizat ce cantitate ai folosit....
multumesc madi am reeditat reteta , asta-noapte am pierdut-o ca nu mergea netu
....o sa fac si eu mancarica de-asta ...
lia maria 1
neaparat voi incerca si eu aceasta reteta
lia , madi , trebuie incercata , e atat de imbietoare culoarea ei
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:53
pe 16.12 la 11:18
pe 13.12 la 15:25
pe 12.12 la 22:27
pe 12.12 la 11:50
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
1 voturi
Bucataras
RODIMUR
aura78 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Petrina MIH 1
olteanu1979 1
dee08 1
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!