Limba de porc cu smantana

de Teona in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2012 | 15385 vizualizari

COMENTARII (10)

diaconta 1

27.05.2012, 13:38

n-am mancat niciodata limba

iry-gabriela 1

27.05.2012, 14:14

stiu ca este buna dar nu am incercat cu smantana

Lau 1

27.05.2012, 15:11

nu am macat

Teona 1

27.05.2012, 16:10

se poate folosi limba de vita

MotanLaOale 1

27.05.2012, 20:01

mamaieelena 1

28.05.2012, 23:47

Bunica 1

07.02.2013, 09:24

La multi ani!

Rocsi 1

07.02.2013, 11:13

La multi ani!

Lau 1

07.02.2013, 16:26

la multi ani

mihaelar63 1

07.02.2013, 17:37

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]