Kaiserschmarrn

de Oana in Prajituri, 23 Feb 2010 | 12235 vizualizari

COMENTARII (32)

anisoara 1

28.02.2010, 16:43

Si inca un moment interesant. Prepara aluatul acesta asa cum la-i descris, bate foarte bine albusurile aparte bine si foarte atent adaugale in aluat , amestecind cu o lopatica de lemn treptat. Prajeste pankeikuri mici , care se adauga in tigaie cite o lingurita de aluat. Vei observa ceva foarte interesat.-In momentul cind vei intoarce pe cealalata parte, ca sa le prajesti, ele se vor ridica si vor primi o forma de pernuta sau delusor. . Adica vor esi foarte pufoase si inflate ,cu aer mult in ele.
Acest moment se intimpla ca au fost adaugate albusurile aparte batute bine.
Iti doresc sucese si armonie in toate

Oana 1

28.02.2010, 20:20

Anisoara, saru'mana pt. sfaturi Am mancat niste blinii buni la St. Petersburg cu icre rosii, unele cu pui, apoi cu dulceturi, dementiale

Michelle 1

22.03.2010, 14:22

elena1988 1

10.03.2011, 17:44

merceleo 1

23.01.2012, 14:49

Voiai sa scrii "Kaiserschmarrn" probabil?

diaconta 1

23.01.2012, 14:53

Merceleo,nu-i asa ca-i usor de analizat si criticat retetele? mai greu cu preparatul
daca nu preparam o mancare,nu scriem reteta,nu riscam nici sa gresim

Oana 1

25.01.2012, 11:09

Da, probabil...voi corecta Multumit/a?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu portocale