Invartita in foi cu branza (1)

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2010 | 44030 vizualizari

COMENTARII (22)

ela 1

01.06.2010, 15:33

ce frumos ca de obicei,Anisoara

rivka 1

01.06.2010, 15:37

foarte faina! am facut si eu acum ceva ani vrei 4 cred la fel cu aceleasi foi umpluta cu branza cu struguri albastrii, ca eu asa gasisem atunci reteta,foarte buna o fost! dar a mancat-o dupa atata intins la aluat sotul pe loc! toata, deci nu am mai repetat-o , foarte fain aluatul asta e drept!

lia maria 1

01.06.2010, 15:38

foarte frumoasa descrieresi placinta este deosebita5 furculite

nadina73 1

01.06.2010, 16:50

am si eu o retata dar cu branza de vaca si cu foetaj si tot asa incolacit ca sarpele e super 5 furcu o sa o fac saptamana acesta,felicitariarata super bine

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 17:05

ce frumos, ce frumos...................

Roxana 1

01.06.2010, 18:14

vaiiiii ce buuuunnnn cu branzaaaa

madi_marin 1

01.06.2010, 18:50

cat de bine arata....

anisoara 1

01.06.2010, 19:19

Rivca la intins acest aluat de lungimea latimea 80-100 cm e necesar max 5 minute. eu cred ca sotul merita atentia acesta de 5 munute . si 5 munute ca s-o inrolezi si s-o pui in tava.Merita dragii nostri acesta dedicatie din partea noastra. credeti-ma ca merita. Eu patesc mereu cu tortul Napoleon 1 , dupa ce l-am gatit in 30 de minute dispare, si am aceiasi senzatie ca si tine

anisoara 1

01.06.2010, 19:30

Sunt bucuroasa ca v-a placut. Cine-i prima din voi la intins aluatul. El singur se intinde , numai daca ai dorinta mare mare Trebuie numai sa pui maina

epurasha2bb 1

01.06.2010, 19:35

de cand caut eu o reteta de genul asta!am dat 5 furculite pe merit si am salvat-o si eu la favorite sa o fac! dar dac e vorba sa intinda sotul coca imi pun pofta in cui.

liana_geicu 1

01.06.2010, 20:35

Sper ca a mai ramas si pentru mine o bucatica, cred ca este foarte buna, mai ales ca este cu branza! Arata foarte bine, dar se munceste cam mult la aluat!

Teo 1

01.06.2010, 22:45

Anisoara, am urmarit cu interes explicatiile, iti multumesc, a iesit ceva de necrezut, bun de tot !

jolygina 1

02.06.2010, 01:29

ce idee buna mi-ai data,arata super

Julie 1

02.06.2010, 10:06

numai bunatati!

Sylvia 1

02.06.2010, 12:35

Ce minunatie ai facut aici !!!

anisoara 1

02.06.2010, 15:01

epurashu multumesc de furculite, si sper sa-ti reuseasca Cat e vorba de sot, daca femeia isi doreste ceva foarte mult, oricum isi artinge scopul.

anisoara 1

02.06.2010, 15:03

ileana a ramas si pt tine mai mult de o bucatica ,nu se munceste mult la aluat. nicidecum. principalul sa fie framantata bine, bine, un 5 minute in plus si rezultatul va fi excelent.

epurasha2bb 1

02.06.2010, 15:04

Doamne ajuta !Anisoara multumesc de incurajare dar stii vorba aia din batrani cica''nu mai inveti calul batran in buiestru'' daca era sa-l dresez trebuia de la inceput, acum dupa 5 ani ...vorbesc ca televizorul

anisoara 1

02.06.2010, 15:04

Sylvia,Julie ,Joligina, cu placere si din suflet .

mena29 1

08.06.2010, 20:13

Super reteta si super arata

dentistutza 1

27.03.2012, 09:57

ce deliciu! ador placinta asta. FELICITARI!!!

babi5 1

15.02.2013, 20:09

Buna invirtita !!!!in Banat se zice paturata cu brinza se face si cu dovleac,mar,mac..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Borek cu branza sarata