Invartita cu cirese galbene

de anisoara in Dulciuri, 3 Iul 2010 | 5494 vizualizari

COMENTARII (23)

gaby_duceag 1

03.07.2010, 08:45

Anisoara\.pune totusi ceva la ingrediente si linkul de la aluat

anisoara 1

03.07.2010, 08:47

gaby , tu vii mereu dupa miros. receta este in prelucrare, pun pozele pas cu pas

gaby_duceag 1

03.07.2010, 08:49

am venit prea de dimineata )))

anisoara 1

03.07.2010, 08:53

La bunica, cand te duci in ospetie, mirosurile te trezesc de dimineata, pentru ca ea se gandeste, ca au venit nepoteii si neaparat trebuie sa prepare ceva gustos. Nu-i asa

anisoara 1

03.07.2010, 08:54

Gaby, daca mai invata ,cum sa pun lincurile pe bucatarash, am sa te servesc cu cea mai mare bucata de invartita.

gaby_duceag 1

03.07.2010, 09:01

uite, de ex la reteta asta , acolo unde scrie "aluatul se prepara ", selecteaza cuvantul "aluatul" , ca si cand ai vrea sa-l copii, apoi apasa acolo unde scrii(in casutza in care prezinti modul de preparare), in bara de sus, e un semnulet mic, albastru ..asa..ca niste ochelari..si daca duci mouseul deasupra lui iti scrie: "insert link)..ti se deschide o fereasta, in prima rubrica deschisa bagi linkul de la aluat (tot de pe bucataras sau de pe blogul tau), dai "salveaza" si gata. sper ca ai inteles.

anisoara 1

03.07.2010, 09:06

Multumesc Gaby, ca este acelash mod, ca si la mine pe blog, dar toata buba este ca acest semn de linc , eu cand il deschid receta - nu este activat. este in umbra. si semnul de alaturi la fel. nu inteleg de ce.

gaby_duceag 1

03.07.2010, 09:08

anisoara, nu ti se deschide pt ca inca n-ai selectat cuvantul. dupa ce il selectezi ( si-l lasi asa!) se deschide poarta )).deci dai un copy pe ce cuvant vrei tu si ala-ti va ramane selectat ca si "cale de acces" catre linkul pe care-l vei introduce. hai, incearca!

anisoara 1

03.07.2010, 09:12

graba strica treaba. mai ales dezdedimineata. iti multumesc pt ajutor. si sper ca ceva s-a primit.

gaby_duceag 1

03.07.2010, 09:14

eeeeeeeh! merit o invartita? )))

anisoara 1

03.07.2010, 09:23

Da Gaby, o invartita lunga cat tavaua. Am auzit ca pa la voi i se mai spune rostogol. sau cum ?

mihaelar63 1

03.07.2010, 09:34

anisoara daca imi trimiti aluatul fac si eu ca la dulciuri sunt zero

gaby_duceag 1

03.07.2010, 09:36

anisoara..suna bine "invartita lunga"..interesant)))). nu, noi tot asa ii spunem ca nu stam departe de voi )))

gaby_duceag 1

03.07.2010, 09:38

am uitat sa intrebce dimensiune are tava? ))))

Rocsi 1

03.07.2010, 14:15

invartita..imi aduci aminte de copilarie

anisoara 1

03.07.2010, 16:38

Mihaiela, imi para rau, Gaseste receta de aluat dospit fraged si te implor, gaseste o ora sa-l prepar.L-am descris PAS CU PAS , este de o placere sa lucrezi cu el. Sunt sigura , ca te vei indragosti in el si ggustul lui, acuma sunt abricoase, prune, visina , zmeura. Stii cate bunatati se poate de facut.

anisoara 1

03.07.2010, 16:38

Gaby, nu gasesc metru sa masor tava, e de latimea unui aragaz.

anisoara 1

03.07.2010, 16:42

Rocsi , ai posibilitatea sa-ti pòtolesti gustul copilarie. E foarte usor, foarte usor de preparat.

nadina73 1

04.07.2010, 22:40

ce bine arat grozav super nota 10

anisoara 1

05.07.2010, 00:27

Nadina, cum reusesti sa gasesti toate recetele ? bravo tie.

Laly 1

05.07.2010, 00:28

Si de la mine nota 100

anisoara 1

06.07.2010, 20:41

Iti multumesc, Laly.

Angelina_Elena 1

12.07.2012, 19:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu mere si gem de prune