Îngheţată cu portocale şi sirop de grenadine

de diaconta in Dulciuri, 22 Apr 2012 | 4058 vizualizari

COMENTARII (52)

Rocsi 1

22.04.2012, 20:43

mai aiiiiii???

MotanLaOale 1

22.04.2012, 20:43

buna buna

alldaycooking 1

22.04.2012, 20:45

nu stiu ce nu-ti place la ea, mie mi se pare super!

Ina 1

22.04.2012, 20:48

grenadine...

Miha 1

22.04.2012, 20:50

Eu am avut niste sirop d-asta si l-am aruncat. Nu m-am gandit sa fac inghetata...

gaby_duceag 1

22.04.2012, 20:51

si ce? e crema de fructe, rece
)

diaconta 1

22.04.2012, 20:57

Ina,eu l-am cumparat si apoi am cautat sa vad despre ce-i vorba.Eu zic ca e din rodie,sau ceva inrudit,dar n-am prea inteles ce-i cu fructele de pe sticla mea
http://www.jurnalul.ro/terapii-complementare/produsul-zilei-sirop-de-grenadine-124427.htm

diaconta 1

22.04.2012, 20:58

Miha,cum sa-l arunci? ca e foarte bun la gust.
am vazut si jeleu de grenadine,avea o culoare incredibila

diaconta 1

22.04.2012, 20:58

cam asa Gaby,dar acum o doare pe mama stomacul de la capsuni
Jur ca nu mai iau fructe si legume pana nu stiu ca's de-alea adevarate

diaconta 1

22.04.2012, 20:59

Nicol,e prea moale pentru o inghetata chiar daca-i cremoasa

diaconta 1

22.04.2012, 21:02

Miha,poti sa faci si cocktail si sa ne inviti la tine
asa frumos s-au separat cele doua culori in pahar,ma gandeam ca iese si inghetata curcubeu

Rocsi 1

22.04.2012, 21:03

Mie imi place daca e mai moale..deci asta e a mea toata!

Rocsi 1

22.04.2012, 21:04

Naspa..eu am luat capsuni si am papat,dar nu am patit nimic..cine stie cu ce erau stropite

Ina 1

22.04.2012, 21:08

stiu eu de ce nu cumpar niciodata trufandale...

Panacris 1

22.04.2012, 21:09

Vad ca v/ati dat la inghetata! S/a deschis sezonul???

madi_marin 1

22.04.2012, 21:15

cat de buna si racoritoare cred ca e...

gaby_duceag 1

22.04.2012, 21:17

cristina daaaa, se striga deja fiiisticacaovaniiii ")))))

diaconta 1

22.04.2012, 21:17

eu am luat doar pentru "pata de culoare" ca deh efectu-i altul,dar astia vad ca ne "extermina" cu fructele si legumele.dupa ce ca era sa dau ortu' popii de la niste ardei grasi

diaconta 1

22.04.2012, 21:17

Cristina,n-am avut voie sa fac prajituri deci am recurs la un siretlic

diaconta 1

22.04.2012, 21:18

Madi,buna e,doar aspectul nu este bun

Panacris 1

22.04.2012, 21:20

Mai bine asteptati, fiecare fructa, la randul ei cand apare! Eu asa fac! De exemplu am facut sos de macris pe unde am umblat, a fost super, mai ales ca l/am cules cu manutele mele!!!

diaconta 1

22.04.2012, 21:21

Am vazut si eu azi la cimitir macris si parca m-ar fi tentat.n-am facut niciodata.mama mi-a aratat ceva mugurei(nu stiu cum le zice) din care facea bunica supa si tare buna era

diaconta 1

22.04.2012, 21:22

gaby_d
22.04.2012, 21:17

cristina daaaa, se striga deja fiiisticacaovaniiii
de buna seama

cocolina 1

22.04.2012, 21:23

Pregateste o portie buna ca acum vin

diaconta 1

22.04.2012, 21:24

Cocolina,fac alta si modific reteta sa semene mai mult cu o inghetata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pentru "Fata cu parul de foc"