Iahnie rapida de fasole manastireasca

de RuxyRux in Mancaruri de post, 27 Feb 2017 | 10905 vizualizari

COMENTARII (27)

Catalina L 1

10.03.2017, 12:27

mai ce buna, usoara de facut, buna ideea as face si eu
multumesc

tina58 1

10.03.2017, 13:18

Fasolea uscata cumparata din piata este tratata si nu face gargarite. Fasolea adusa de la tara se pastreaza foarte bine peste iarna la rece, deci nu trebuie tinuta in casa unde este cald ci in balcon la frig, sau, daca vremea s-a incalzit, se pune intr-un borcan mare, din cel pentru muraturi, amestecata cu sare grunjoasa si nu vei mai avea probleme. Ambele metode sunt verificate de mine si sunt foarte eficiente.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu cartofi si masline