Hummus bil tahini

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 8065 vizualizari

COMENTARII (12)

ionix 1

09.04.2010, 22:13

ador humusul cu muguri de pin

nadina73 1

09.04.2010, 23:51

madi_marin 1

10.04.2010, 14:51

fac si eu astazi....dar trebuie sa imi prepar si pasta de susan....dar m+am pregatit.... cat despre mugurii de pin....am auzit des de ei dar nu i+am gustat...inca. pe unde se gasesc, oare?....

Brindusa 1

10.04.2010, 16:07

Eu stiu numai in Bucuresti de unde sa iau muguri de pin. La supermarketuri n-am vazut.

Sylvia 1

10.04.2010, 18:38

Super interesanta reteta

Brindusa 1

10.04.2010, 19:03

merci

martagabriela 1

11.04.2010, 01:38

mugurii de pin se inlocuiesc cu mult succes cu semintele de floarea soarelui cumparate decojite
Pasta de susan e mai gustoasa gata cumparata de la magazinee arabesti.
Si scuze de remarca dar aceasta salata e mult mai "fina'ca aspect deci nautul se mixeaza ceva mai mult
Si inca ceva ,salata se numeste simplu -salata humus-
Si pentruca am facut remarcile respective,sa ma prezint:locuiesc in una din tarile arabe mare consumatoare de salata de humus

Brindusa 1

11.04.2010, 12:07

@martagabriela: din pacate, mixerul meu nu a vrut sa mixeze mai fin Oricum, chiar daca pare grunjoas, pasta a fost fina. Trebuia poate sa fie mai moale. Oricum, chiar daca si eu am mancat mancaruri arabesti facute la mama lor, n-am sa reusesc niciodata sa le fac ca ei. Asa cum nici ei nu vor fi in stare sa faca sarmale ca noi.

madi_marin 1

11.04.2010, 20:33

am facut si eu humus aseara si mi-a placut foarte mult cum a iesit....si mi-am pregatit si pasta de susan singura..... . nu are cum sa fie la fel de gustoasa ,, ca la mama ei,,....dar mie mi-a placut chiar mai mult decat cel pe care l-am cumparat gata facut din comert.....Brandusa...multumesc pentru reteta...

Brindusa 1

11.04.2010, 20:59

Ala facut in comert e naspa tare! Nu se poate numi hummus Eu am mancat cand am fost in Arabia Saudita si am mai mancat si facut in casa de diferite persoane arabe (mai ales libaneze). Foarte foarte bun al lor Normal.Oricum, nici al meu nu a iesit asa de rau Trebuia sa-i pun mai multa zeama. Cand s-a racit a devenit mai tare.

adry88 1

10.05.2011, 15:39

stelica68 1

11.08.2011, 09:21

super.... i-mi place la nebunie hummus ul sa-l mananc in combinatie cu salata de ton in sos tomat si cubulete de avocado cu putina sare pe ele si amestecate cu ou fiert mai tare si daca ar mai fi si o lipie de casa (nu din comert) ar fi excelent am incercat in israel la tel aviv in mai multe restaurante si vreau sa va spun ca e o bunatate si cel mai mult i-mi placea acest hummus chiar in restaurantul unde lucram noi (nu sunt bucatar ci membru intr-o formatie de muzica) iar cel mai gustos hummus era cel facut de o firma din orasul netanya numita prodag.....poate cei care au fost si au mancat asa ceva stiu despre ce este vorba.....daca nu ati mancat asa ceva incercati si nu veti regreta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv- Humus reteta cu tahini