Hachis parmentier

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 9 Apr 2010 | 7606 vizualizari

COMENTARII (25)

Rocsi 1

09.04.2010, 10:49

imi place mult reteta..cred ca e delicoasa

Sylvia 1

09.04.2010, 10:52

Este foarte aromata, se poate face cu carne de vita sau vitel,in amestec cu ciupercute, in functie de preferinte. Este un platou clasic destul de apreciat in Franta. Multumesc pentru aprecieri

gaby_duceag 1

09.04.2010, 10:55

aduce usor cu musacaua,nu?eu musacaua tot cu piure o fac.

Miha 1

09.04.2010, 11:24

Arata foarte bine. Am notat!

Dana Cristea - pusikmea 1

09.04.2010, 12:00

wooww ce descriere, daca insusi regele a fost convins, eu ce sa mai zic, arata f bn, iar farfuria ma da gata, trebuie sa caut macar ceva asemanator k de cand ti-am vazut farutiile astea imi sta gandul la ele

Oana 1

09.04.2010, 13:25

Foarte buna cred ca e

Sylvia 1

09.04.2010, 15:14

Ma bucur ca va place, merita sa incercati o data reteta Ma distreaza ca remarcati mereu farfuriile si mereu imi amintesc ca nici macar nua m fost eu cea care le-a ales ci sotul Pusikmea noi de la Cora le-am luat din Franta e drept dar produsele sunt cam aceleasi; poate le gasesti

rivka 1

09.04.2010, 15:15

hmmmm

Sylvia 1

09.04.2010, 15:17

Gaby, musaka-ua se face si cu piure ca e la a mia adaptare ca si orice produs culinar, asta e si farmecul sa inovam. La originile ei foooooarte vechi , inainte de 1900 in Orient era la baza doar cu vinete si rosii si taiate bucatele. Toate popoarele slave au preluat-o pe rand si cred ca turcii au fost cei care au bagat si altfel de legume . Este o mancare extraordinara, mie imi place fara carne, chiar numai cu legume

Sylvia 1

09.04.2010, 15:18

Rivka te servesc cu o portie ? Sau te trec pe lista la friptura asortata de pui cu iepure care e acum in vasul roman la cuptor ?

nadina73 1

09.04.2010, 18:44

super buna ,imi place idea

madi_marin 1

09.04.2010, 19:38

imi place mult reteta....si e si foarte usor de facut, dar de mare efect....

Teo 1

09.04.2010, 21:38

daca regele s-a lasat convins ,dupa toate detaliile prezentate si pe mine m-ai ademenit sa trec la ''executatrea'' retelet!multumesc ,in plus, pentrunoutatile legate de traditiile culinare ale altor popoare!

epurasha2bb 1

10.04.2010, 09:48

excelenta reteta! trebuie executata! merge la favorite!

Bunica 1

10.04.2010, 11:03

Reteta este excelenta ! Nu m-am gandit sa adaug in piure cascaval si galbenus de ou. Buna zicala: omul cat traieste invata. Sylvia, nu o mai imbia pe Rivka atata ca ii strici silueta.

Sylvia 1

10.04.2010, 11:39

Bunica departe de mine gandul asta

Sylvia 1

10.04.2010, 11:39

Teo esti foarte draguta ca de obicei

Sylvia 1

10.04.2010, 11:39

Epurasha sper sa iti placa

mirella 1

10.04.2010, 13:29

Gata este la cuptor.Eu am folosit in loc de carne de pui carne de vitel si am pus si putin suc de rosii...in rest la fel.
Revin cu impresii.

dicarmencitta1957 1

10.04.2010, 14:16

Sylvia, reteta ta este excelenta arata de nota 10 cu felicitari.Asa cum a spus si Bunica,nici mie nu mi-a trecut prin cap sa pun ou si cascaval in piureul facut,dar nu are ce sa fie rau si din contra cred ca a fost un deliciu.

mihaelar63 1

10.04.2010, 15:27

felicitari Sylvia , pentru reteta cat si pentru imformatiile adiacente imi doresc sa mananc si eu regeste
- iar despre prepararea pireului un tips de la mine :cat este fierbinte , dupa ce l-ati omogenizat , adaugati un ou intreg si amestecati rapid . Pireul va avea un plus de culoare si va fi mai ,,spumos ''

mirella 1

10.04.2010, 16:55

Foarte buna si de efect, se taie frumos si o prefer sincer clasicei " muscale".
Felicitari Silvia si multumesc pentru reteta

Sylvia 1

10.04.2010, 18:33

Mirella ma bucur ca ti-a placut, se poate jongla si cu compozitia de carne si cu restul ingredientelor

Sylvia 1

10.04.2010, 18:35

Dicarmencitta si Mihaela va multumesc pentru aprecieri

Panacris 1

18.01.2013, 08:21

Rapid, ușor și savuros!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti