Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2016 | 5075 vizualizari

COMENTARII (14)

Andra_Constantinescu 1

16.11.2016, 20:46

Cred ca e tare bun!

CameliaR 1

16.11.2016, 20:46

Interesanta reteta!

Bunica 1

16.11.2016, 20:54

Interesantă combinție!

Constelatialeu 1

16.11.2016, 20:57

Uite-l si pe Gugu, ma buucr sa te cunosc....nu esti fursec, nu-i asa?

Panacris 1

16.11.2016, 20:59

Clemeeee, încă n-am ajuns la fursecuri Urmeazăăăăăă )

Rahela Velicu 1

16.11.2016, 21:13

Nadyne 1

16.11.2016, 21:32

Cred ca-i tare bun!

MotanLaOale 1

16.11.2016, 22:33

bun bun

mirela0911 1

17.11.2016, 10:40

Ce bun trebuie sa fi fost!

Ksenya 1

17.11.2016, 15:21

arata tare bine!

Bya Ralu 1

17.11.2016, 15:34

delicios

Criss 1

18.11.2016, 05:20

dantes 1

18.11.2016, 06:33

Super!

Gherca Daniela 1

19.11.2016, 09:29

ce combinatie delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]