Gougeres-gogosele cu branza

de marianascarlat in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2013 | 5007 vizualizari

COMENTARII (17)

diaconta 1

12.04.2013, 19:06

foarte bune

simona72 1

12.04.2013, 19:10

minunate, bravo Mariana!!!

marianascarlat 1

12.04.2013, 19:12

Portia asta e micuta si s-au topit imediat. Sa cerut suplimentare!

RoXx 1

12.04.2013, 19:17

babi5 1

12.04.2013, 19:46

marianascarlat 1

12.04.2013, 20:15

Multumesc!

Bunica 1

12.04.2013, 20:16

Aluatul este asemanator ce cel de ecler

marianascarlat 1

12.04.2013, 21:01

Asa e! E un aluat oparit!

Dea_Dea 1

12.04.2013, 21:50

marianascarlat 1

12.04.2013, 21:53

deyutzky 1

12.04.2013, 22:21

marianascarlat 1

12.04.2013, 22:34

Rocsi 1

13.04.2013, 21:24

Ce bune..Ma bucur ca te-am vazut in poze de la intalnirea bucatarasilor

MotanLaOale 1

14.04.2013, 00:20

marianascarlat 1

14.04.2013, 00:58

Multumesc!

Sim0na 1

15.04.2013, 13:44

bune or fi

marianascarlat 1

15.04.2013, 16:03

Foarte bune! Data viitoare le umplu cu o crema de branza sau peste, ceva sau cu icre!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu rosii uscate, mozzarella si carnati