Gem de rabarbar

de kamy in Dulceata / Gem, 24 Mai 2011 | 7504 vizualizari

COMENTARII (40)

kamy 1

24.05.2011, 17:53

mona...cel mai bun compot e cel de rabarbar

kamy 1

24.05.2011, 17:54

ruxy...multumesc

kamy 1

24.05.2011, 17:54

cris....multumesc

diaconta 1

24.05.2011, 17:57

bun bun buuuuuuuuuuuuuuuun

kamy 1

24.05.2011, 18:23

dia...buuuun

Anamaria7 1

25.05.2011, 07:24

ce culoare puternica! de la afine?... sau chiar se face asa doar de la rabarbar?

kamy 1

25.05.2011, 08:48

ana...e de la afine cu zaharul asta nu fierb mult gemurile si cred ca asta de rabarbar ar fi ramas verde ms

adry88 1

25.05.2011, 15:54

foarte bun

MotanLaOale 1

25.05.2011, 17:17

trebuie sa fie bun nu am mancat niciodata

kamy 1

25.05.2011, 18:05

eduard....asa-i

kamy 1

25.05.2011, 18:08

vladimir....bun bun

gaby_gabytza 1

25.05.2011, 22:47

kamy 1

26.05.2011, 09:26

gabytza....ms

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 12:54

ce culoare frumoasa..............

kamy 1

26.05.2011, 15:26

medi....multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de afine