Gem de cirese

de Ela68 in Dulceata / Gem, 16 Iun 2013 | 4242 vizualizari

COMENTARII (24)

Bunica 1

16.06.2013, 22:57

O bunatate!

Bya Ralu 1

16.06.2013, 23:03

bunnnnnnnnnnnnnn

MotanLaOale 1

16.06.2013, 23:07

alilianaa 1

16.06.2013, 23:08

wow, ce-mi place..

Dya Daniela Andrei 1

16.06.2013, 23:10

Doralinda 1

16.06.2013, 23:36

Nu-mi dai si mie?! Ca sa nu mai fac ei!

Angelina_Elena 1

17.06.2013, 00:00

imi place mult

Anett 1

17.06.2013, 00:05

yummy!

Tabita _ 1

17.06.2013, 00:12

Ela68 1

17.06.2013, 08:37

n-au iesit decat doua borcanele.=

_Alina_ 1

17.06.2013, 10:41

babi5 1

17.06.2013, 10:46

Rocsi 1

17.06.2013, 11:09

De ceva anisori nu am mancat dar tiu ca este foarte bun

Ela68 1

17.06.2013, 11:18

eu am facut pentru prima data

ionela2682 1

17.06.2013, 11:35

La mine nu rezista sa le fac dulceata..le mananc ..mai intai sa ma satur bine de fructe si dupa aceea mai vorbim!!!Privesc si nghit in sec la felia aceea!!!

laura_n 1

17.06.2013, 11:41

Ela68 1

17.06.2013, 13:04

ionela, gandeste-te ca eu am mancat acea felie

diaconta 1

17.06.2013, 14:04

am citit cirese "pietroase " )))
foarte fain gem

Sim0na 1

17.06.2013, 14:58

O bunatate de gem!

Ela68 1

17.06.2013, 15:53

pai Dia, eu asa le stiu de mica, "pietroase", zic ca ai citit bine. Adica sunt tari ca piatra, crantane intre dinti chiar si atunci cand sunt coapte. Poate la voi le zice altfel

diaconta 1

17.06.2013, 16:04

)) "pretioase" citisem,am scris gresit

nilgun 1

17.06.2013, 20:36

haha ..pietroase se numesc , chiar daca sunt ele pretioas de bune

Corinuta 1

17.06.2013, 21:50

Ela68 1

17.06.2013, 22:15

la cat am dat pe ele sunt si pretioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]