GEM DE CAISE

de Alexandra Burz in Dulceata / Gem, 13 Oct 2015 | 11324 vizualizari

COMENTARII (19)

Andra_Constantinescu 1

13.10.2015, 13:08

Imi place!

mihaelar63 1

13.10.2015, 13:11

Bun-bun

Gherca Daniela 1

13.10.2015, 13:18

bun

dantes 1

13.10.2015, 13:19

Bun!

Alexandra Burz 1

13.10.2015, 13:21

Multumesc dragilor

MotanLaOale 1

13.10.2015, 13:34

La proportia de 1kg la 1 kg nu trebuie conservant. Tine si 5 ani fara.

Alexandra Burz 1

13.10.2015, 13:38

Eu il pun pentru siguranta Vladimir

Merisor 1

13.10.2015, 13:46

Alexandra, la dulceturi si gemuri nu trebuie sa pui conservant, le conserva zaharul din plin. Conservantul le schimba radical gustul si e pacat.

Alexandra Burz 1

13.10.2015, 14:16

Ma Merisor de sfat, o sa tin cont categoric. mersi mult

diaconta 1

13.10.2015, 14:20

preferatul meu dupa cel de macese

mirela0911 1

13.10.2015, 14:29

Ce culoare frumoasa!

Alexandra Burz 1

13.10.2015, 14:37

CameliaR 1

13.10.2015, 14:49

MOKUSKA 1

13.10.2015, 15:12

Bunica 1

13.10.2015, 18:29

L-ai făcut exact cum îl vreau eu,puțin mai subțire!

Panacris 1

13.10.2015, 20:20

Rocsi 1

14.10.2015, 20:20

-Licurici- 1

15.10.2015, 10:26

Rahela Velicu 1

12.06.2021, 08:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise