Gallo Pinto

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2010 | 5639 vizualizari

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

12.12.2010, 09:53

cred ca-i tare bun.
nico, la fraza asta"acestea se pun la calit intr-o tigaie in care in prealabil a fost pus un cubulet de unt si ulei de masline, dupa care se adauga un pahar cu unt. " - sigur un pahar cu unt?

RuxyRux 1

12.12.2010, 10:18

Tare interesant!

silvi0ara 1

12.12.2010, 10:59

Am ajuns bine la micul dejun.

Dana_Retetegg 1

12.12.2010, 11:19

LUK 1

12.12.2010, 15:13

interesanta reteta..

nico15 1

12.12.2010, 16:23

Gabi merci multttttttttttttttttttttt. Gata remediat

MotanLaOale 1

13.12.2010, 11:53

interesanta

adry88 1

10.05.2011, 16:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Orez simplu si délicios gatit in vas Tupperware