Gallo Pinto

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2010 | 6100 vizualizari

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

12.12.2010, 09:53

cred ca-i tare bun.
nico, la fraza asta"acestea se pun la calit intr-o tigaie in care in prealabil a fost pus un cubulet de unt si ulei de masline, dupa care se adauga un pahar cu unt. " - sigur un pahar cu unt?

RuxyRux 1

12.12.2010, 10:18

Tare interesant!

silvi0ara 1

12.12.2010, 10:59

Am ajuns bine la micul dejun.

Dana_Retetegg 1

12.12.2010, 11:19

LUK 1

12.12.2010, 15:13

interesanta reteta..

nico15 1

12.12.2010, 16:23

Gabi merci multttttttttttttttttttttt. Gata remediat

MotanLaOale 1

13.12.2010, 11:53

interesanta

adry88 1

10.05.2011, 16:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]