Fursecuri cu gem de caise

de RuxyRux in Dulciuri, 4 Apr 2016 | 2710 vizualizari

COMENTARII (22)

AndrutzaP 1

04.04.2016, 22:58

Delicioaseee!!!!!

Bya Ralu 1

04.04.2016, 23:04

Bune

Gherca Daniela 1

04.04.2016, 23:11

mmm vreau si eu!

MotanLaOale 1

04.04.2016, 23:11

bune bune

RuxyRux 1

04.04.2016, 23:25

Mersi mult Andruta

RuxyRux 1

04.04.2016, 23:26

Multumesc Gurita draga mea!

RuxyRux 1

04.04.2016, 23:26

Daniela, cu drag, multumesc!

RuxyRux 1

04.04.2016, 23:26

Multumesc Motanel!

deyutzky 1

04.04.2016, 23:33

grozave!

RuxyRux 1

04.04.2016, 23:54

Daaaa Dey...deja s-a evaporat jumatate de tava vai! )

mihaelar63 1

05.04.2016, 00:07

Cum prepari tu bunatati dulci !!! Cred ca pocnesti din degete , strambi din nas ca Samantha si sunt gata !!! Altfel nu-mi explic )

RuxyRux 1

05.04.2016, 00:10

Ceva de gen draga mea )))) pe-o coada de maturoi )) )))

deyutzky 1

05.04.2016, 00:11

maine am si eu in plan ceva bunut cu gem de caise sa vad ce iese

RuxyRux 1

05.04.2016, 00:13

Dey, tare mult imi plac dulciurile cu gem de caise

mihaelar63 1

05.04.2016, 00:52

Mai modern ,Pe aspirator vertical ))

simona72 1

05.04.2016, 09:52

Chiar ca poti manca toata tava!

Rocsi 1

05.04.2016, 10:52

Vreau si eu, ca le ador!

Geanina87 1

05.04.2016, 11:44

anca_rm 1

05.04.2016, 11:47

ce imi plac fursecurile tale , si cu gem de caise trebuie sa fie o nebunie . Pe buna dreptate mananci toata tava

Constelatialeu 1

05.04.2016, 17:29

Din astea vreau..

Rahela Velicu 1

06.04.2016, 16:43

RuxyRux 1

06.04.2016, 22:21

Au fost minunatie Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem de caise, de post