Frunze de vita conservate

de ianculubita in Conserve, 4 Iun 2011 | 8767 vizualizari

COMENTARII (15)

Ina 1

04.06.2011, 14:46

Tot mi-e teama sa incerc reteta asta, desi stiu multe persoane care pastreaza asa vita de vie.
Pentru ca in saramura nu am dat gres niciodata si sunt si foarte gustoase frunzele, cred ca tot la reteta mea raman si anul asta.... http://www.bucataras.ro/retete/vita-de-vie-pregatita-pentru-iarna-7709.html

adry88 1

04.06.2011, 15:06

ianculubita 1

04.06.2011, 15:20

Asa cum am spus,fiecare le pune dupa metoda proprie;eu am pus la saramura,si sau erau prea sarate,sau aveau mucegai si un miros aparte,asa ca pentru cate sarmalute fac iarna cu vita,imi sunt suficiente cateca zeci de frunze de pe piata,puse la congelator.

deyutzky 1

04.06.2011, 15:32

Rocsi 1

04.06.2011, 17:37

o adevarata gospodina

RuxyRux 1

04.06.2011, 23:11

Grozava idee....cum le scoti din sticla?

Lau 1

04.06.2011, 23:33

grozav

ionela2682 1

05.06.2011, 18:55

Si eu tot asa le pun la sticle de plastic bine stranse cu dopul..dar am si eu o intrebare..de ce puneti cu cateva zile inainte sticlele la congelator?

ianculubita 1

05.06.2011, 21:08

Scuzati-mi intarzierea la raspuns(am fost si eu putin la plimbare)
1.sticla o pun la congelator pentru ca frunzele devin mai fragede
2.desfaci dopul,apoi tai sticla(nu o tai cu dopul strans pentru ca are presiune)

ianculubita 1

05.06.2011, 21:14

Ina draga mea,acum stiu unde greseam eu;tot la fel procedam,dar solutia era rece si tot nefiarta puneam peste frunze;deh,tinerete,nimeni nu s-a nascut invatat,dar nu eu am gresit,ci persoana care mi-a dat reteta

Ina 1

06.06.2011, 19:20

Uite, am sa incerc totusi, metoda dvs. Azi am fost si-am adunat de la mama frunze, pentru ca ea are vie ruseasca ( cu frunza frageda ) . Incep sa le pun, urati-mi bafta ...

ianculubita 1

07.06.2011, 09:09

Bafta Ina,sa-mi spui cum te-ai descurcat si cate frunze ai pus in sticla

lilik 1

11.06.2011, 15:47

si eu tot in congelator le pastrez interesanta ideea cu sticla

ionela2682 1

26.06.2011, 11:45

La mine nu are presiune sticla...iar pentru fragezime..doar le scufund si le scot in apa oparita!

ianculubita 1

26.06.2011, 14:18

foarte bine,dar sunt curioasa de ce nu are presiune sticla??pentru ca asa trebuie;frunzele nu sunt patate??cand le scoti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frunze de vita pentru iarna