Friptura de porc cu sos de smântâna şi mentă

de alilianaa in Porc, 17 Ian 2013 | 4402 vizualizari

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

17.01.2013, 20:04

bun

diaconta 1

17.01.2013, 20:09

Aaaaaaaa pai asta-i mancare boiereasca

Merisor 1

17.01.2013, 20:10

Arata bine, dar nu cred ca Padre a mai lasat ceva si pentru noi

- Andreea - 1

17.01.2013, 20:10

gata lili...vin la cina la voi

portiadelumina 1

17.01.2013, 20:17

Eu m-am gândit la voi când am mâncat, să ştiţi

Ina 1

17.01.2013, 20:19

am sosit!

MotanLaOale 1

17.01.2013, 20:21

buna buna

- Andreea - 1

17.01.2013, 20:21

Ina...nu mai mergem Padre a mincat tot

Bunica 1

17.01.2013, 20:22

Multumim pentru gand,Parinte! Cine are condimente Kotanyi face friptura

Ina 1

17.01.2013, 20:27

eu tot merg, ca mai face Lili o portie, nu m-o lasa flamanda

alilianaa 1

17.01.2013, 20:30

Dia, nu e boiereasca, e rapida!

alilianaa 1

17.01.2013, 20:30

Merisor, ai intuit tu ceva, esti pe aproape..

alilianaa 1

17.01.2013, 20:30

Andreea, cu mare drag!

alilianaa 1

17.01.2013, 20:30

Pofteste Ina!

alilianaa 1

17.01.2013, 20:31

Nu Andreea, veniti, se mai poate repeta reteta!

alilianaa 1

17.01.2013, 20:31

Corect, Ina!

alilianaa 1

17.01.2013, 20:33

Carnea a avut un gust extraordinar condimentata cu Kotanyi. Multumim bucataras.ro, multumim Gusti.

RuxyRux 1

17.01.2013, 20:41

Grozav!!!!! Arata intr-un mare fel!!! La smantana pot alege mararul?

alilianaa 1

17.01.2013, 20:51

Cu siguranta Ruxy. Am si spus in reteta: ori menta, ori marar. Dar si cu menta are un gust deosebit!

RuxyRux 1

17.01.2013, 20:56

Si menta o iubesc Chiar mult

Zamfira 1

17.01.2013, 21:01

super reteta, bunatate!

Miha 1

17.01.2013, 21:39

alilianaa 1

17.01.2013, 22:05

Sim0na 1

17.01.2013, 22:11

N-am mancat niciodata porc cu menta.. Trebuie incercat!

delia64 1

17.01.2013, 22:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa porc dulce-acrisoara