Friptură de porc cu ceapă la tavă

de alice_ciobanu in Porc, 28 Iun 2011 | 5530 vizualizari

COMENTARII (15)

Miha 1

28.06.2011, 14:02

Ohhhh...de cand n-am mai mancat harbuz murat!

lilik 1

28.06.2011, 14:12

adry88 1

28.06.2011, 15:19

foarte bun

MotanLaOale 1

28.06.2011, 16:18

LicutaMarin 1

28.06.2011, 16:26

DIANA B 1

28.06.2011, 17:27

BRAVOOOOOOOOOOOOOO - harbuz , deci esti de-a noastra ? (Moldova)

deyutzky 1

28.06.2011, 18:16

RuxyRux 1

28.06.2011, 18:28

Buna rauuuuuuuuuuuu

mirela0911 1

28.06.2011, 20:48

vai cum arata

MIUTA 1

29.06.2011, 13:21

ionela2682 1

29.06.2011, 16:43

alice_ciobanu 1

29.06.2011, 16:57

va astept !

Rocsi 1

29.06.2011, 18:18

merge o bucatica

mamaieelena 1

29.06.2011, 18:37

mmm buna

Lau 1

02.07.2011, 22:20

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc - dupa model ardelenesc