Friptura de iepure la cuptor cu sos de vin alb si ierburi aromatice

de mihaelaradu in Mancaruri cu carne, 27 Feb 2011 | 16889 vizualizari

COMENTARII (15)

cismaru_nicoleta 1

27.02.2011, 11:23

Apreciez ce ai gatit tu aici,cred ca e foarte aromat..

Cris2711 1

27.02.2011, 11:48

mihaela si noi gatim de cateva ori pe an,foarte bun

RuxyRux 1

27.02.2011, 11:58

Cred ca e tare buna!

divainbucatarie 1

27.02.2011, 11:58

carnea de iepure e numai fibra! buna!!!!

elena1988 1

27.02.2011, 12:42

Sylvia 1

27.02.2011, 12:43

Super reteta

DIANA B 1

27.02.2011, 12:54

cea mai buna carnita ... daca cel care masacreaza iepuriciul , stie s-o faca

Lau 1

27.02.2011, 13:12

LUK 1

27.02.2011, 16:21

mamaieelena 1

27.02.2011, 20:55

mihaelaradu 1

27.02.2011, 22:28


Va astept pe toti la masa

mihaelaradu 1

15.03.2011, 11:14

@ Onesta: ai tare mare dreptate Altfel, risti sa gasesti fire de par din cand in cand

adry88 1

08.05.2011, 13:03

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 12:04

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui marinat